Horloge Breitling Super Avi B04 Chronograph GMT 46 Curtiss Warhawk AB04452A1L1X1

  • Super Avi
Horloge Breitling Super Avi B04 Chronograph GMT 46 Curtiss Warhawk AB04452A1L1X1
Horloge Breitling Super Avi B04 Chronograph GMT 46 Curtiss Warhawk AB04452A1L1X1
Horloge Breitling Super Avi B04 Chronograph GMT 46 Curtiss Warhawk AB04452A1L1X1
Horloge Breitling Super Avi B04 Chronograph GMT 46 Curtiss Warhawk AB04452A1L1X1
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 9.800,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieSuper AVI
ReferentieAB04452A1L1X1
BinnenwerkAutomatic Chronograph
CaliberBreitling caliber manufactuur B04
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum - Manufacture
WijzerplaatGroen
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter46 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandBruin
Garantie2 Jaar

Van dappere eerste starts tot de geboorte van commerciële vliegreizen, de geschiedenis van Breitling is onlosmakelijk verbonden met die van vliegen. In de jaren dertig maakte de Huit Aviation-afdeling van Breitling naam door het uitvinden van precisiecockpitklokken. Twee decennia later introduceerde het nog een ander nieuw vlieginstrument, dit keer in draagbare vorm: de Ref. 765 AVI. Dat baanbrekende pilotenhorloge vormde de technische achtergrond voor de Super AVI van vandaag, een collectie geïnspireerd op de ruige geest van beroemde vroege vliegtuigen. De Super AVI Curtiss P-40 Warhawk eert een van die legendes. De Curtiss P-40 Warhawk, ontworpen als een achtervolgingsvliegtuig, vloog voor het eerst in 1938 en bewees zichzelf al snel als een meester in behendigheid. Het was niet alleen het vermogen van het vliegtuig om adembenemende bochten te maken die het tijdens de vlucht een voorsprong gaven, de robuuste structuur betekende dat het bestand was tegen barre weersomstandigheden en zelfs veel botsingen in de lucht. De uitdagende neuskunst van de Warhawk bezegelde zijn reputatie als de rebel van de lucht. Als een echt pilotenhorloge dat is ontworpen om de ontberingen van een vintage cockpit te weerstaan, heeft de Super AVI Curtiss P-40 Warhawk grote, goed leesbare Arabische cijfers op de wijzerplaat en de ring. De stevige kast meet 46 mm en de extra grote kroon staat op 3 uur. Gekartelde randen zorgen voor optimale grip en doorgestikte kalfsleren riemen geven een knipoog naar de naden van klassieke vlieguitrusting. Piloten en andere reizigers zullen de mogelijkheid waarderen om een tweede tijdzone te volgen met behulp van de 24-uurs markering op de binnenring en de rode GMT-wijzer. De motor van de Super AVI is het COSC-gecertificeerde Breitling Manufacture Calibre B04-uurwerk, dat een gangreserve van ongeveer 70 uur biedt.

Deze Breitling Super AVI  GMT B04 AB04452A1L1X1 heeft een kastdiameter van 46mm en is vervaardigd uit staal. De wijzerplaat heeft een mooie groene kleur met datumaanduiding op 6uur en een chronograph. Het horloge heeft een bruin ederen band.

Het binnenwerk, de motor van het horloge, is het caliber Breitling B04 en heeft een gemiddeld gangreserve van 70 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Super AVI wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling