Horloge Hugo Boss Grandmaster 1513885

  • Grandmaster
Horloge Hugo Boss Grandmaster 1513885
Horloge Hugo Boss Grandmaster 1513885
Horloge Hugo Boss Grandmaster 1513885
Horloge Hugo Boss Grandmaster 1513885
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 479,00
Leveringsperiode: 5 à 7 dagen
MerkHugo Boss
Referentie1513885
BinnenwerkQuartz Chronograph
ComplicatiesChronograaf - Datum - Quartz
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter46 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Bij de oprichting in 1924 vervaardigde Hugo Boss eerst uniformen voor de oorlog. Sindsdien staat het merk Hugo Boss bekend als een modemerk dat klasse en elegantie belichaamt. Naast de zeer succesvolle kledinglijn bieden ze ook prachtige horloges aan.

Het Hugo Boss 1513885 horloge heeft een quartz uurwerk met chronograaf en datum aanduiding tussen 4 en 5 uur. De wijzerplaat is zwart en is afgedekt met hard mineraalglas. Het horloge heeft een 46mm zwart staal kast en band. Dit horloge bezorgt je jarenlang draagplezier!

Je koopt het Boss horloge veilig en eenvoudig in onze online shop. Wij zijn officieel dealer van Boss horloges. Maar u kan eveneens onze fysieke winkel bezoeken, zodat u het horloge kan aanpassen.

Je ontvangt een garantie van 2 jaar. Bekijk ook de complete collectie in onze online shop.

Meer over Hugo Boss

Juwelier Clem Vercammen is een officieel Hugo Boss dealer. Hugo Boss stelt jaarlijks uitgebreide collecties voor die zich situeren tussen zakelijke horloges maar ook sportieve modellen komen tot zijn recht. Binnen de collectie Hugo Boss horloges bevinden zich voornamelijk quartz horloges, maar ook automatische horloges zijn te vinden. De Hugo Boss horloges zijn sterk in functionaliteit zonder styling uit het oog te verliezen. Echte klasse horloge voor een fijn publiek.

Bekijk alle horloges van Hugo Boss