Horloge Breitling Navitimer B01 Chronograph 46 AB0127211B1X1

  • NAVITIMER 46
€ 7.550,00
Leveringsperiode: 7 à 14 dagen
MerkBreitling
CollectieNavitimer B01 46
ReferentieAB0127211B1X1
BinnenwerkAutomatic Chronograph
CaliberBreitling caliber manufactuur B01
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter46 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

De klassieke Navitimer heeft een royale diameter van 46 mm die zijn aanwezigheid op de pols accentueert en de originaliteit van het ontwerp verbetert, terwijl de leesbaarheid van de wijzerplaat en de cirkelvormige rekenliniaal voor de luchtvaart wordt geoptimaliseerd. Een transparante achterkant van de kast onthult het chronometer-gecertificeerde, hoogwaardige zelfopwindende chronograafkaliber, Manufacture Breitling Calibre 01. Naast de versies van staal en staal en goud, is dit model verkrijgbaar in rood goud. Een meer dan levensgrote kijk op de legende.

Dit Breitling Navitimer B01 Chronograph 46 AB0127211B1X1 horloge is voorzien van een zwarte wijzerplaat en zwart lederen band. Het horloge heeft een 46mm staal kast en heeft een datum aanduiding op 4uur en een chronograaf.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber Breitling manufactuur B01 en heeft een gemiddeld gangreserve van 70 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Navitimer B01 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling