Horloge Flik Flak Miraculous Ladybug FPNP106

  • Miraculous Ladybug
€ 46,00
Leveringsperiode: 1 à 3 weken
MerkFlik Flak
ReferentieFPNP106
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatWit
HorlogekastKunststof
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter30 mm
GlasKunststof
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandRood
Garantie2 Jaar

Sinds 1987 maakt Flik Flak Zwitserse horloges voor kinderen waarmee ze op een leuke en amusante manier leren om de klok te lezen. Flik Flak horloges zijn schokbestendig. Het mechanisme van Zwitserse makelij zit namelijk veilig opgeborgen in een sterke kunststof kast en achter een beschermplaat.

Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir is een computer-geanimeerde avonturenserie die wordt uitgezonden op Netflix. De superhelden dragen hun eigen "magische juweel" in de vorm van een Flik Flak-horloge. Tikki de creatieve kwami zit strategisch op de band boven 12 uur, klaar om te helpen in de laatste seconde.

De volledige Flik Flak horloge collectie beschikt over 2 jaar garantie.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waardat alle horloge merken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden, zoals bv een nieuwe band voor het horloge.

Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Flik Flak

Leuke, kleurige horloges die uw kinderen de tijd leren lezen.

Horloge merk Flik Flak is een Zwitsers merk met alle precisie en kwaliteit die bij Zwitsers vakmanschap hoort. Hiernaast zijn de horloges ook schokbestendig en waterdicht. Kinderen kunnen volop van hun spelen genieten zonder dat u zich zorgen moet maken of hun nieuwe horloge dit zal overleven.

Naast dit hebben Flik Flak horloges een leuk design met fleurige prints. Flik Flak laat ook zijn vrienden op hun horloges verschijnen, zoals Disneyfiguren van de nieuwste films en superhelden zoals 'Spiderman', 'Superman' en 'Batman'. 

Ontek de leukste horloge merken bij Clem Vercammen. Je vindt er zowel kwalitatieve horloge merken als modische horloge merken

 

Bekijk alle horloges van Flik Flak