Horloge Breitling Aviator 8 Automatic 41 Steel - Blue A17315101C1A1

  • Aviator 8

Info

Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieAviator 8
ReferentieA17315101C1A1
BinnenwerkAutomatic
CaliberBreitling caliber 17
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter41 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

De Aviator 8 Automatic 41 maakt een stijl statement. Het is duidelijk een directe afstammeling van Breitling's legendarische horloges uit de jaren 1930 en 1940. In de stalen kast met zijn roterende lunette en wijzer bevindt zich de Breitling Caliber 17. Met een bidirectionele rotorwinder levert hij meer dan 40 uur gangreserve. De opvallende wijzerplaat is verkrijgbaar in zwart of blauw. De 41 mm COSC-gecertificeerde chronometer heeft een solide geschroefde caseback en is verkrijgbaar met stalen armband of een leren band.

Dit Breitling Aviator 8 Automatic 41 horloge met referentie A17315101C1A1 is voorzien van een blauwe wijzerplaat en een 41mm staal kast en band.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber Breitling 17 met een gemiddeld gangreserve van 40 uren. Dit automatisch horloge is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Navitimer 8 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.


Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling