Horloge Frederique Constant Horological SmartWatch FC-282ABS5B6 '54235-426-TWDH'

€ 495,00

Geen - Een

Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkFrederique Constant
Referentie85007 357N NIN
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart
Garantie1 Jaar

Dit Frederique Constant Horological SmartWatch FC-282ABS5B6 is een quartz heren horloge en tweedehands te koop. Dit horloge heeft een staal horlogekast en zwart leren armband.

  • Het horloge is aanwezig in onze zaak, u kan steeds vrijblijvend langskomen.
  • Aankoopdatum: 03/08/2018
  • Origineel Frederique Constant box en documenten zijn aanwezig.
  • Het horloge beschikt over een schitterende conditie.

TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Onze referentie: 54235/426

Meer over Frederique Constant

De nieuwe productie Frederique Constant biedt op 3200 vierkante meter, verdeeld over vier verdiepingen, een aantrekkelijke werkomgeving op het gebied van productie van uurwerkcomponenten, kalibermontage, horlogemontage en uitgebreide kwaliteitscontrole. De nieuwste generatie numeriek bestuurde machines staat in een groot atelier in de kelder, waar de volledige productie van componenten is geconcentreerd. Kaliber- en horlogemontage en de modernste kwaliteitscontrole vinden voornamelijk plaats op de eerste verdieping van het nieuwe Frederique Constant-gebouw. Het gebouw is ook het internationale hoofdkantoor van het merk.

Frederique Constant gebruikt ultramoderne computersoftware, met name computerondersteunde ontwerpsoftware, om het ontwerp- en ontwikkelingsproces van het horloge te ondersteunen. De ontwerper bouwt vervolgens het model, onderdeel voor onderdeel, laag voor laag, wat op zijn beurt het fabricageproces voor dit horloge zelf bepaalt. We hebben het niet alleen over de meest gecompliceerde uurwerken zoals onze tourbillon-fabricage, maar ook over alle componenten die nodig zijn voor de productie van onze fabricagebewegingen: de diameter van een gat in de plaat, het gewicht van een rotor, de afwerking van een brug ... slechts een paar voorbeelden. We doen dit allemaal om de nieuwe Frederique Constant-modellen uniek en buitengewoon te maken, zodat u ervan kunt genieten!

Bekijk alle horloges van Frederique Constant