Horloge Breitling Avenger Automatic GMT 45 Night Mission LTD ED V323952A1L1X1

  • Avenger
€ 4.750,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieLimited Edition
ReferentieV323952A1L1X1
BinnenwerkAutomatic
CaliberBreitling caliber 32
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatGroen
HorlogekastTitanium
Waterdichtheid300 Meter
Kastdiameter45 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandGroen
Garantie2 Jaar

Gedurfd, extreem robuust en schokbestendig, de Avenger Automatic GMT 45 Night Mission heeft een lichtgewicht behuizing en een extra gele wijzer die een tweede tijdzone aangeeft. Als een echte Breitling Avenger kan hij worden gebruikt met handschoenen aan en biedt hij ongeëvenaarde veiligheid en betrouwbaarheid aan elke avonturier in de lucht. Beperkt tot 2000 stuks. De Night Mission-interpretatie van de Avenger Automatic GMT 45 heeft een stevige 45 mm DLC-gecoate titanium kast, groene wijzerplaat en een groenkleurige militaire lederen band die past op een DLC-gecoate roestvrijstalen gesp of vouwsluiting. De specifieke Arabische cijfers herinneren aan de gestencilde nummers die op de dekken van vliegdekschepen worden gebruikt. Dankzij de robuuste bezel en het speciale grippatroon op de kroon kan de Avenger Automatic GMT 45 Night Mission gemakkelijk worden bediend met handschoenen aan.

Deze Breitling Avenger V323952A1L1X1 heeft een kastdiameter van 45mm en is vervaardigd uit titanium. De wijzerplaat heeft een mooie groene kleur met datumaanduiding op 3uur. De gele wijzer duidt de tweede tijdszone aan. Het horloge heeft een groenkleurige militaire lederen band.

Het binnenwerk, de motor van het horloge, is het caliber Breitling 32 en heeft een gemiddeld gangreserve van 42 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Avenger Automatic GMT wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling