Horloge Fossil ARC 02 FS5802

  • ARC 02
€ 129,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkFossil
ReferentieFS5802
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter44 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Het creatieve Amerikaanse horloge- en lifestylemerk streeft ernaar het
beste van vroeger terug te brengen mits een update naar de moderne wensen van vandaag. De typische authentieke en vintage look van Fossil wordt wel steeds behouden. Van uurwerken tot juwelen en zelfs smartwatches. De accessoires van Fossil zijn draagbaar, tijdloos én betaalbaar.

Het Fossil ARC 02 FS5802 horloge heeft een quartz uurwerk met een stalen kast. De wijzerplaat is zwart en is afgedekt met hard mineraalglas. Het horloge heeft een zwart lederen armband. Dit horloge bezorgt je jarenlang draagplezier!

Je koopt het Fossil veilig en eenvoudig in onze online shop. Wij zijn officieel dealer van Fossil horloges. Maar u kan eveneens onze fysieke winkel bezoeken, zodat u het horloge kan aanpassen.

Je ontvangt een garantie van 2 jaar op productiefout. Retourneren is gratis. Bekijk ook de complete collectie Fossil horloges in onze online shop.

Het Fossil horloge wordt geleverd met een originele geschenkverpakking verpakking.

Meer over Fossil

De Fossil Group werd opgericht in 1984. Het merk Fossil is gekend uit de kleding maar vooral ook als Fossil horloge merk. Het was de springplank voor alles wat het bedrijf heeft gerealiseerd over meer dan een kwart eeuw. Fossil is trots op zijn Amerikaanse vintage inspiratie die hun stijl typeert. Deze inspiratie is volledig terug te vinden in zijn creatieve Fossil horloge collecties, tot en met de vintage getekende inpak doosjes, uniek in zijn soort.

Fossil is onlangs gestart met een nieuw tijdperk; creatie van Fossil Q Wearables. Deze Fossil Smartwatch met een Android Wear besturing wordt een nieuwe mooie episode voor het merk. Tradition meets Technology, Klassiek horloge ontwerp ontmoet Smart technologie! Tijd lezen kan vanaf nu in harmony met ontvangen van berichten, telefoon en andere belangrijke meldingen, ondekken van je lichaamsinspanningen en veel meer, dit allemaal aan de pols!!

Bekijk snel de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen, in de webshop of in de winkel. Je vindt er kwalitatieve horloge merken en modische horloge merken

Bekijk alle horloges van Fossil