Horloge Armani Luigi AR1692

  • Luigi
€ 199,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkArmani
ReferentieAR1692
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesDatum - Quartz
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter41 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

De Emporio Armani horloge collectie werd in 1997 gelanceerd en is sindsdien uitgegroeid tot één van de 
meest succesvolle fashion horloge collecties ter wereld. De collectie wordt gekenmerkt door moderne 
vormen en innovatieve ontwerpen met bovenal een klassieke stijl. Armani heeft zowel een elegante horlogecollectie voor dames als een klassieke collectie voor heren.

Armani horloge AR1692 komt uit de Luigi collectie van Armani. Het horloge heeft een 41mm staal horlogekast en een zwart lederen band. De wijzerplaat heeft een zwarte kleur. Het uurwerk beschikt over een datum aanduiding op 3uur.

Het horloge wordt geleverd in een speciale "Emporio Armani watch box". De volledige Armani collectie beschikt over een twee jaren durende fabrieksgarantie.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge.


Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Armani

De Emporio Armani horloge collectie werd in 1997 gelanceerd en is sindsdien uitgegroeid tot één van de meest succesvolle fashion horloge collecties ter wereld. De collectie van het horloge merk wordt gekenmerkt door moderne vormen en innovatieve ontwerpen met bovenal een klassieke stijl. Daarnaast hoort het horloge merk Armani tot de kwalitatieve horloge merken

De Emporio Armani sieraden lijn werd gelanceerd in 2002 – de sieraden zijn gemaakt van prachtige materialen en zijn zowel casual, stijlvol als elegant.

Emporio Armani is een moderne, hedendaagse collectie van kleding en accessoires – een merk dat fashion statements maakt en trends zet.

Bekijk snel de horloge merken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Armani