Horloge CASIO Collection LW-204-1AEF

€ 30,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkCasio
ReferentieLW-204-1AEF
BinnenwerkDigitaal
ComplicatiesAlarm - Chronograaf - Digitaal - Timer
WijzerplaatAndere
HorlogekastKunststof
WaterdichtheidSpatwaterdicht
Kastdiameter35 mm
GlasKunststof
HorlogebandKunststof
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Dit Casio horloge met referentie LW-204-1AEF maakt deel uit van de Casio collection. Het quartz aangedreven horloge is een digitaal horloge en is vervaardigd uit rosé kunststoffen kast. De wijzerplaat heeft een zwarte kleur rond het digitale display. De armband is uit zwart resin kunststof.

De tijd kan in een 12 of 24 uur formaat weergegeven worden. Een alarm, stopwatch en timer functie zijn onderdeel van dit multifunctioneel horloge.

Casio horloges genieten van twee jaar garantie. Het horloge wordt geleverd in een originele Casio verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe lederen armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Casio

"Creativiteit en engagement" 

Het bedrijfsmotto van horloge merk Casio. Opgestart in 1957, hun eerste horloge gelanceerd in 1974, streeft Casio er nog altijd naar een bijdrage te leveren aan de maatschappij door het creëren van originele, nuttige producten. 

Innovatieve functies die mensen helpen in hun dagelijkse leven. Casio zijn de uitvinders van radiogestuurde horloges op zonne-energie en de G-SHOCK horloges, die niet breken wanneer u ze laat vallen. Zo hoort Casio tot de kwalitatieve horloge merken

Bekijk snel de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Casio