Horloge Rado True Thinline Anima Limited Edition R27112312

  • True Thinline
Horloge Rado True Thinline Anima Limited Edition R27112312
Horloge Rado True Thinline Anima Limited Edition R27112312
Horloge Rado True Thinline Anima Limited Edition R27112312
Horloge Rado True Thinline Anima Limited Edition R27112312
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 3.250,00
Leveringsperiode: 1 à 3 weken
MerkRado
CollectieTrue Thinline
ReferentieR27112312
BinnenwerkAutomatic
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatGroen
HorlogekastKeramiek
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter40 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandKeramiek
Kleur bandGroen
Garantie2 Jaar

Duurzaam. Mooi. Een horloge voor het leven. Achter dit alles schuilt er een traditie van visionair onderzoek en geavanceerde technologische materialen. Alleen de beste materialen worden goedgekeurd voor gebruik in Rado horloges. Maar duurzaamheid is niet voldoende, schoonheid en comfort zijn ook belangrijke parameters. Daarom maakt Rado gebruik van high-tech keramiek, een materiaal dat voldoet aan de drie wensen van deze pionier het vlak.

De True Thinline Anima is onze interpretatie van moderne tijdwaarneming. De speciale editie van olijfgroen hightech keramiek, gelimiteerd tot 2.020 stuks, is lichtgewicht en krasbestendig. Transparant en complex. Ultradun en mechanisch. De True Thinline Anima geeft de tijdgeest een nieuw gezicht. En een ziel.

Dit automatisch Rado horloge uit de True Thinline Anima Limited Edition collectie met de referentie R27112312 heeft een krasvrij saffierglas en beschermt deze unieke groene wijzerplaat met een datum op 6uur. De 40 mm roestvrij keramische kast wordt gepresenteerd op een keramische armband. 

Het binnenwerk, de motor van het horloge is een RADO automatisch gangwerk, en heeft een gemiddeld gangreserve van 64 uren.

De RADO True Thinline Collection wordt geleverd met een originele RADO box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge de collectie van RADO, kan u steeds contact opnemen.

Opmerking: ook dit RADO horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een RADO Service Center. We zullen uw RADO horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Rado

“If we can imagine it, we can make it.
And if we can make it, we will.”

Rado staat bekend als de absolute meester in materialen omdat het een revolutie teweeg heeft gebracht in de traditionele horlogewereld en erin is geslaagd zich te onderscheiden door high-tech keramiek, ultralichte high-tech keramiek, gekleurde high-tech keramiek en Ceramos in zijn collecties te introduceren.

Rado, die talrijke prestigieuze internationale designprijzen heeft gewonnen en is uitgegroeid tot een van de meest innovatieve horlogemakers ter wereld, is altijd een pionier en leider geweest in het zetten van de norm en het verleggen van de grenzen van innovatie.

http://www.Rado.com

Ontdek het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk snel de verschillende bijzondere horloge merken en kwalitatieve horloge merken in de webshop of in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Rado