Horloge RADO TRUE SQUARE TEJ CHAUHAN R27074155

  • TRUE SQUARE
Horloge RADO TRUE SQUARE TEJ CHAUHAN R27074155
Horloge RADO TRUE SQUARE TEJ CHAUHAN R27074155
Horloge RADO TRUE SQUARE TEJ CHAUHAN R27074155
Alt text
Alt text
Alt text

Info

MerkRado
CollectieTrue
ReferentieR27074155
BinnenwerkAutomatic
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastKeramiek
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter38 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandGeel
Garantie2 Jaar

Rado's ontwerpsamenwerking met de bekroonde Britse industrieel ontwerper Tej Chauhan brengt ons in stijl terug naar de toekomst. Met vloeiende vormen, innovatief hightech keramiek en gedurfde kleuren visualiseert de Rado True Square Tej Chauhan de grote futuristische visies van de popcultuur.

De horlogemaker heeft zichzelf lange tijd bestempeld als "de meester van materialen" en inderdaad heeft het innovatieve gebruik van hightech keramiek van het merk de connotaties van de toekomst verdiend. Dus toen de Britse industrieel ontwerper Tej Chauhan zijn True Square- horloge herwerkte - het eerste vierkante horloge ooit gemaakt van een enkel stuk hightech keramiek - nam hij zijn aanwijzingen over van andere kunstenaars die zich door morgen hebben laten inspireren. En net zoals het maken van horloges tegelijkertijd over traditie en technologie gaat (inderdaad, dit nieuwe stuk heeft een gangreserve van 80 uur), zo heeft Chauhan's in het bijzonder retro-futurisme aangeboord.

Dit automatisch Rado horloge uit de True Square Tej Chauhan collectie met de referentie R27074155 heeft een zwarte wijzerplaat met een datum op 3 uur. Een krasvrij saffierglas beschermt deze unieke wijzerplaat. De 38 mm vierkante keramische kast wordt gepresenteerd op een geel lederen armband. 

Het binnenwerk, de motor van het horloge is een RADO automatisch gangwerk, en heeft een gemiddeld gangreserve van 80 uren.

De RADO True Collection wordt geleverd met een originele RADO box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge de collectie van RADO, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit RADO horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een RADO Service Center. We zullen uw RADO horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Rado

“If we can imagine it, we can make it.
And if we can make it, we will.”

Rado staat bekend als de absolute meester in materialen omdat het een revolutie teweeg heeft gebracht in de traditionele horlogewereld en erin is geslaagd zich te onderscheiden door high-tech keramiek, ultralichte high-tech keramiek, gekleurde high-tech keramiek en Ceramos in zijn collecties te introduceren.

Rado, die talrijke prestigieuze internationale designprijzen heeft gewonnen en is uitgegroeid tot een van de meest innovatieve horlogemakers ter wereld, is altijd een pionier en leider geweest in het zetten van de norm en het verleggen van de grenzen van innovatie.

http://www.Rado.com

Ontdek het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk snel de verschillende bijzondere horloge merken en kwalitatieve horloge merken in de webshop of in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Rado