Horloge Breitling premier B15 Duograph 42 RB1510251B1P1

  • Premier B15 42

Info

Leveringsperiode: 7 à 14 dagen
MerkBreitling
CollectiePremier
ReferentieRB1510251B1P1
BinnenwerkAutomatic Chronograph
CaliberBreitling caliber manufactuur B15
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Manufacture
WijzerplaatZwart
HorlogekastGoud 18 karaat
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Als eerbetoon aan drie generaties uitvinders - Léon, Gaston en Willy Breitling - is de Premier Datora de meest verfijnde chronograaf van Breitling met zijn complete kalender en maanstanden. Zoals Willy Breitling altijd zei, de premier is "unmistakable stamp of impeccable taste".

Het Breitling horloge heeft rechthoekige chronograaf pushers, bi-compax chronograaf-look en Arabische cijfers, details zoals de groeven aan de zijkanten van de kast, open saffieren achterdeksel en vintage-geïnspireerde wijzers.

De Breitling Premier B15 Duograph 42 met referentie RB1510251B1P1 wordt voorzien van een 42mm kast in 18k roodgoud met een zwarte wijzerplaat en een zwarte alligatorband.

"Duograph" was een term die in de jaren 40 door Breitling werd gebruikt en verwijst naar een "chronograaf rattrapante". Een rattrapante (van de Franse "rattraper" - om bij te praten) is een van de meest uitgebreide horlogecomplicaties. In termen van fabricage moeilijkheidsgraad, het is vergelijkbaar met de tourbillon en minutenrepeater.

De Duograph wordt aangedreven door de handmatig opgewonden cosc -gecertificeerd Breitling Manufacture Calibre B15, met twee gepatenteerde innovaties: een om het mechanisme te vereenvoudigen en de andere om de nauwkeurigheid te verbeteren.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling