Horloge Oris Big Crown Pointer Date 80th A E 01754 7741 3167

  • Big Crown
Horloge Oris Big Crown Pointer Date 80th A E 01754 7741 3167
Horloge Oris Big Crown Pointer Date 80th A E 01754 7741 3167
Horloge Oris Big Crown Pointer Date 80th A E 01754 7741 3167
Alt text
Alt text
Alt text
€ 2.300,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkORIS
CollectiePointer Date
Referentie01754 7741 3167-07 5 20 58BR
BinnenwerkAutomatic
CaliberOris caliber 754
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatGroen
HorlogekastStaal
Waterdichtheid300 Meter
Kastdiameter40 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandBruin
Garantie2 Jaar

Oris begon met het maken van pilotenhorloges in de jaren 1910 aan het begin van de luchtvaart en is sindsdien pionier in het veld. De Big Crown, een van de kenmerkende ontwerpen van Oris, werd voor het eerst geïntroduceerd in 1938 en blijft de collectie tot op de dag van vandaag inspireren.

Op de 80ste verjaardag van de Oris Big Crown Pointer Date kondigt Oris een speciale bronzen editie aan met een groene wijzerplaat. De combinatie van materialen en kleuren staat symbool voor het designer goed van het horloge, de rijke geschiedenis van Oris op het gebied van mechanische uurwerken en de natuurlijke ligging van het bedrijf in de prachtige Waldenburgvallei in Zwitserland.

Stijlvol en populair over de hele wereld: deze nieuwe luchtvaarthorloges hebben het allemaal. De wijzer-kalenderbeweging is al meer dan 70 jaar een favoriet van Oris. Met saffierglas voor extreme schok- en krasbestendigheid zijn ze opgewassen tegen de uitdagingen van het moderne leven.

De Oris Big Crown Pointer Date 80th met referentie 01754 7741 3167 heeft een groene wijzerplaat onder een saffier glas. Het Oris duikers horloge heeft een 40mm staal kast en een bruin leren armband. Het horloge heeft een waterdichtheid van 30 bar.

De motor van deze Oris Big Crown Pointer horloge is een automatisch gangwerk, de caliber Oris 754. Het horloge heeft een gangreserve van 38 uren. De kastbodem is voorzien van een saffierglas zodat de motor zichtbaar is.

Het Oris horloge beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt geleverd met een originele Oris box, vergezeld met alle documenten.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Oris, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Meer over ORIS

Oris is een Zwitserse horlogeproducent. Het bedrijf werd opgericht in 1904 en staat erom bekend alleen mechanische horloges te produceren.

Sinds 1904 zit het maken van industriële horloges in onze botten en zit vakmanschap in onze ziel. Onze mechanische horloges voldoen altijd aan het credo van Oris: "Things must be sense". We leven voor de kwaliteit van het werk dat we in onze horloges stoppen. Terwijl anderen een pad volgen, bepalen wij ons eigen pad. 

MECHANICAL MINDS

Oris is een van de weinige Zwitserse horlogemerken die alleen mechanische horloges maakt. Een mechanisch horloge is iets moois, ontworpen volgens principes die al generaties lang bestaan en tot ver in de toekomst zullen voortduren.

SINDS 1904

We zijn trots op onze lange geschiedenis en erfgoed - en we vergeten het nooit wanneer we nieuwe uurwerken en nieuwe horlogeontwerpen ontwikkelen. Een horloge van Oris is gemaakt om lang mee te gaan en een leven lang plezier te bieden.

INNOVATIEF EN OPRECHT

Oris streeft er voortdurend naar om betere horloges te maken die mooie, innovatieve functies en geavanceerde prestatieniveaus bieden. De in eigen huis ontwikkelde Calibre 400-serie Swiss Made-automaten belooft bijvoorbeeld een gangreserve van vijf dagen, antimagnetisme en een garantie van 10 jaar en aanbevolen onderhoudsintervallen van 10 jaar.

EEN GEEST VAN ONAFHANKELIJKHEID

Oris is een onafhankelijk bedrijf, waardoor de waarden in veilige handen zijn. Het betekent ook dat we efficiënt en vrij zijn om te innoveren en handige functies en functies te verkennen die onze klanten willen en nodig hebben.


Bekijk alle horloges van ORIS