Horloge Breitling Chronomat automatic 36 beige South Sea A10380611A1P1

  • chronomat 36
Horloge Breitling Chronomat automatic 36 beige South Sea A10380611A1P1
Horloge Breitling Chronomat automatic 36 beige South Sea A10380611A1P1
Horloge Breitling Chronomat automatic 36 beige South Sea A10380611A1P1
Horloge Breitling Chronomat automatic 36 beige South Sea A10380611A1P1
Horloge Breitling Chronomat automatic 36 beige South Sea A10380611A1P1
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 8.750,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieChronomat 36
ReferentieA10380611A1P1
BinnenwerkAutomatic
CaliberBreitling caliber 10
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum - Manuele opwinding
WijzerplaatBeige
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter36 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandBruin
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

The Story
Met opvallende kleuren en luminescentie roept de Chronomat South Sea Capsule Collection de bedwelmende sfeer op van de zomer, het zeeleven en weelderig groen. De Chronomat Automatic 36 South Sea Capsule Collection is verkrijgbaar in drie onderscheidende versies en is het pittige zusje van Breitlings nieuwste Chronomat voor dames. Dit elegant, moderne retro-geïnspireerde horloge is voor dames die zich willen onderscheiden van de massa. Met speciale gelakte wijzerplaten met gouden indexen en wijzers, met diamanten gezette uurmarkeringen en cocktailkleurige met edelstenen bezette bezels, zijn de Chronomat South Sea gecombineerd met in kleur bijpassende glanzende alligatorbanden met vouwsluitingen. De Chronomat Automatic 36 South Sea wordt aangedreven door de Breitling Calibre 10, een COSC-gecertificeerde chronometer.

Het Breitling horloge Chronomat 36 met de referentie A10380611A1P1 is een horloge uit de South Sea capsule collectie. Dit is een dames Breitling horloge gelimiteerd in productie. De horloge kast is vervaardigd uit een 36 mm staal kast, op de kastrand zijn er 55 gekleurde safieren en robijnen van 1.50mm voor 0.72ct. De indexen in de wijzerplaat zijn gezet met 11 diamanten van 1.00mm voor 0.045ct. De opvallende kleuren en luminescentie van deze Chronomat South Sea Capsule Collection roept de bedwelmende sfeer op van de zomer, het zeeleven en weelderig beige.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het automatisch caliber Breitling 10, en heeft een gemiddeld gangreserve van 42u. Dit automatisch gangwerk is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

Het dames Breitling horloge A10380611A1P1 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling