Horloge DIESEL MEGA CHIEF DZ4552

  • MEGA CHIEF
Horloge DIESEL MEGA CHIEF DZ4552
Alt text
€ 289,00
Leveringsperiode: 5 à 7 dagen
MerkDiesel
ReferentieDZ4552
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesChronograaf - Digitaal / analoog - Quartz
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter51 mm
GlasMineraalglas
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

De Diesel horloge collectie springt onmiddellijk in het oog. Het betreft voornamelijk stoere mannenhorloges, met een grotere kastdiameter.

Dit Diesel horloge met referentie DZ4552  is een herenhorloge uit de Mega Chief collectie. Het Diesel uurwerk is vervaardigd uit een zwart stalen kast en zwart rubberen band. Deze analoog- digitaal chronograaf heeft een zwarte wijzerplaat.

De hele Diesel collectie beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt u geleverd met een mooie Diesel verpakking box.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe lederen armband voor het horloge.
Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Diesel

Sinds 1978 bezit Diesel een voorname plaats in de mode wereld. Diesel staat sinds het begin garant als een modemerk voor eigentijdse jongeren met een mening, een collectie die karakter uitstraalt. Het doel om telkens een nieuwe innoverende collectie te creëren wordt elke keer weer bewezen. Sinds enkele jaren is Diesel ook in de horloge wereld gestapt! En met succes!!

Elk Diesel horloge bezit zijn identiteit

Zoals de modeartikelen bezitten de Diesel horloges en juwelen dezelfde originele karakteristieken, wat zich telkens weer tot een succes vertaald. Diesel weet zijn horloges telkens zo te vernieuwen, dat elke jonge man of vrouw zich aangetrokken voelt en zijn keuze kan vinden in deze horloge collectie. Elk model bezit zijn identiteit, zodat elk Diesel horloge een originaliteit uitademt.

Bekijk alle horloges van Diesel