Horloge LONGINES LEGEND DIVER BRONZE L3.774.1.50.2

  • LEGEND DIVER BRONZE
€ 2.800,00
Leveringsperiode: 1 à 3 weken
MerkLongines
CollectieHeritage
ReferentieL37741502
BinnenwerkAutomatic
CaliberLongines Caliber L888
ComplicatiesAutomatisch
WijzerplaatGroen
HorlogekastBronze
Waterdichtheid300 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandKalfs leder
Kleur bandBruin
Garantie2 Jaar

Tegenwoordig combineert Longines de oorspronkelijke schoonheid van de meest opmerkelijke van zijn vroegere producten met de modernste uurwerktechnologie. De Heritage-modellen zijn een eerbetoon aan de pioniersgeest die Longines-ontwerpers sinds de begindagen van het bedrijf heeft geïnspireerd. De producten van het merk vergezelden vele pioniers op hun avonturen in de lucht, op het land en onder de zee. De kern van Longines-uurwerken is gebaseerd op deze expertise. Ze tonen de continuïteit van een merk en het voortdurende vermogen van dat merk om hulde te brengen aan de geschiedenis door verfijning en elegantie. Van de uitzonderlijke stukken in de Heritage-reeks is de bekendste zonder twijfel de Lindbergh Hour Angle Watch, een heruitgave van het uurwerk dat in 1931 voor de Amerikaanse piloot Charles Lindbergh werd ontwikkeld. The Longines Weems Second-Setting Watch,

Deze Longines Legend Diver L3.774.1.50.2  heeft een  diep  groene wijzerplaat in een 42mm bronzen horloge kast en is 300 meter waterdicht. Het horloge is voorzioen van een bruin kalfsleder band.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is een Longines Caliber L888 automatisch gangwerk en heeft een gemiddeld gangreserve van 64 uur.

De Longines Heritage Collection wordt geleverd met een originele Longines box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Longines, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Longines horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Longines Service Center. We zullen uw Longines horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Longines

Longines: 180 years of elegance, tradition and performance 

Horloge merk Longines is ontstaan in 1832, in het Zwitsers stadje Saint Imier. Deze Zwitserse horlogemaker heeft over de jaren heen een technische expertise opgebouwd in elegantie en prestatie. Longines is reeds jaren exclusief partner van internationale sport federaties, en timekeeper van verscheidene wereldkampioenschappen. Ondertussen is Longines deel van de The Swatch Group, en verkrijgbaar in meer dan 130 landen.

Het is allemaal begonnen in 1932 onder de leiding van August Agassiz, met als bedrijfsnaam Agassiz & Co. Hij bouwde al snel een mooi netwerk uit zoals ook in Noord America waar hij zijn producten kon verkopen.

In de jaren 50 neemt zijn neef Ernest Francillon de zaak over en moderniseert de methodes voor de creatie van horloges, en dit in samenwerking met Jacques David. Zo brengt hij alle facetten van het horloge maken onder één dak wat de efficiëntie ten goede komt. Hij heeft in 1967 deze horloge fabriek gebouwd, en de naam Longines wordt geboren. Tot vandaag is Longines de naam binnen de horloge merken die het langste in gebruik is in de Zwitserse horloge industrie. De industrialisatie zet zijn opmars voort zodat in begin jaren van de 20 ste eeuw reeds 1100 mensen tewerkgesteld zijn in deze fabrieken.

Tot vandaag volgen een opeenvolging van de ontwikkeling van manufactuur gangwerken die steeds verder worden ontwikkeld richting de meest mogelijke perfectie van die tijd. Bij de evolutie van deze nieuwe gangwerken, die vanaf 1913 zijn weg hebben gevonden in de polshorloges, onstaan gaande weg nieuwe families binnen de collectie van Longines. Families die we kennen tot op vandaag: Lindbergh Hour Angle watch – Conquest – Flagship – La Grande Classique – DolceVita – Evidenza – Master Collection – Sport HydroConquest - Primaluna

Dit is de collectie van Longines:

Onze zaak beschikt over een officieel Longines herstelatelier. U kan steeds uw Longines horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud of voor een volledige revisie.

Heeft u verder vargen over het aanbod modieuze horloge merken en kwalitatieve horloge merken kan u ons steeds op de hoogte brengen.

 

Bekijk alle horloges van Longines