Horloge Michael Kors Access MKT4005 - Slim Runway Hybrid

  • Slim Runway
€ 329,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkMichael Kors
CollectieMichael Kors Access
ReferentieMKT4005
BinnenwerkHybride Smartwatch
WijzerplaatGrijs
HorlogekastRosé pleetgoud
WaterdichtheidSpatwaterdicht
Kastdiameter42 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandRosé pleetgoud
Kleur bandRosé
Garantie2 Jaar

Dit Michael Kors Access horloge uit de Slim Runway collectie, met referentie MKT4005, heeft een rosé stalen horlogekast. De originele armband is eveneens vervaardigd uit rosé pleetgoud staal. Het horloge is voorzien van een hard mineraal glas.

Dit hybride smartwatch horloge ziet eruit als een gewoon horloge, maar onder de mooie wijzerplaat gebeurt er meer. Deze Hybrid smartwatch werkt op telefoons met Android™ en iOS.

Via Bluetooth technologie wordt de data van uw smartphone draadloos gesynchroniseerd. Via trillengen krijgt u de melding dat u een sms, e-mail of andere notificatie hebt ontvangen. Een andere slimme functie van dit horloge is de stappenteller.

De volledige Michael Kors collectie beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt u geleverd met een eigen Michael Kors horloge box.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waardat alle horloge merken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden, zoals bv een nieuwe band voor het horloge.

Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Michael Kors

Deze Amerikaanse modeontwerper heeft al jaren naam en faam ontwikkeld met het ontwerpen van zijn interessante en klassevolle horloge collectie. Michael Kors horloges zijn de perfecte mix van vorm en functionaliteit.

De Michael Kors horloge collectie is erg gevarieerd en bestaat uit verschillende kleuren, al dan niet gezet met zirkonium. Zo zijn de horloges mooi warm gekleurd in rosé met rosé kleurige wijzerplaten en zirkonium, maar ook de gouden collectie en de staalkleurige worden niet vergeten.

Een brede waaier aan modellen en smaken, voor iedereen een mooie Michael Kors horloge.

Michael Kors Staat voor een nieuwe uitdaging! Michael Kors Acces wordt gelanceerd!

Designed by Michael Kors EN Powered by Android Wear™. The timepiece you need for the lifestyle you want. Hét horloge dat je nodig hebt om jou levens stijl te beleven!

Horloge merk Michael Kors heeft een nieuwe collectie op maat van SMARTWATCHES ontworpen. Een prachtig en elegant design, met smartwatch notificaties zoals alle soorten meldingen, berichten, apps die zijn geprogrammeerd op je smartphone, gezondheidsdoeleinden en veel meer, allemaal om je pols! 

Bekijk snel het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Verschillende modieuze horloge merken en kwalitatieve horloge merken zijn er terug te vinden online en in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Michael Kors