Horloge Gucci YA101405 '323-TWDH'

€ 345,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
HorlogekastStaal
Kastdiameter37 mm
HorlogebandStaal
WijzerplaatZwart
WaterdichtheidSpatwaterdicht
BinnenwerkDatum - Quartz
Kleur bandZilver
ReferentieYA101405

Dit unisex Gucci horloge is een Zwitsers quartz horloge en tweedehands te koop. Het dames horloge heeft een mooie zwarte wijzerplaat met datum op 9 uur.

  • Het horloge is aanwezig in onze zaak. Wenst u het horloge te inspecteren kan u steeds langskomen.
  • Aankoopdatum: 14/08/2007
  • Alle documenten en de Gucci box zijn aanwezig.
  • Het horloge beschikt over een goede conditie.
TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge, kan u steeds contact  opnemen met onze zaak.

Onze referentie 41979/323

Meer over Gucci

Gucci staat aan de wereldtop van luxe-merken, wereldwijd erkend vanwege hun innovaties in mode en onberispelijke Italiaans vakmanschap.

Al sinds Guccio Gucci het modehuis in 1921 in Firenze heeft opgericht, wordt het merk verkozen door de meest veeleisende mannen en vrouwen.

Eigentijdse glamour en traditionele ‘Made In Italy’ vakmanschap worden vertegenwoordigd in de Gucci designs en producten.

Invloedrijk, innovatieve en vooruitstrevende, Gucci is sterk in het opnieuw uitvinden van mode en heeft een geheel moderne benadering van mode. Onder het impuls van creatief directeur Alessandro Michele heeft hij het huis geherdefiniëerd voor de 21e eeuw, en voor verdere versterking van haar positie gerealiseerd als een van werelds meest vooraanstaande modehuizen. Eclectische, romantische en hedendaagse — Gucci producten vormen het hoogtepunt van de Italiaanse vakmanschap met een onovertroffen oog voor hun kwaliteit en aandacht voor detail. Gucci is onderdeel van de Kering Group, een wereldleider in kleding en accessoires die eigenaar is van een portefeuillemet krachtige luxe en sport- en lifestyle merken. 

Horloge merk Gucci brengt diverse sterke modische horloges. Ontdek snel het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen en laat je verrassen door de modieuze horloge merken en kwalitatieve horloge merken

 

Bekijk alle horloges van Gucci