Horloge LONGINES DOLCEVITA L5.512.5.87.7

  • DOLCEVITA
€ 2.140,00
Leveringsperiode: 2 à 3 dagen
HorlogekastBicolor rosé pleetgoud
Kastdiameter23 mm
HorlogebandBicolor rosé pleetgoud
WijzerplaatParelmoer met diamant
Waterdichtheid30 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz
Kleur bandZilver
ReferentieL55125877

Sinds de creatie van de Longines DolceVita collectie heeft het merk de eigentijdse elegantie van het model wereldwijd geïllustreerde. Geïnspireerd door "Dolce Vita", wat een eerbetoon is aan de “zoetheid” van het leven.

Dit quartz dames Longines DolceVita horloge met de referentie L5.512.5.87.7 beschikt over een originele parelmoeren wijzerplaat met diamanten indexen. Een krasvrij saffierglas beschermt deze unieke wijzerplaat. De 23.30 op 37mm roestvrij bicolor, staal en rosé staal, kast wordt gepresenteerd op een bicolor rosé stalen band.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is een Longines Caliber L176 quartz gangwerk en heeft een gemiddeld gangreserve van 2 jaar.

De Longines DolceVita Collection wordt geleverd met een originele Longines box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Longines, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Longines horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Longines Service Center. We zullen uw Longines horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Longines

Longines: 180 years of elegance, tradition and performance 

Horloge merk Longines is ontstaan in 1832, in het Zwitsers stadje Saint Imier. Deze Zwitserse horlogemaker heeft over de jaren heen een technische expertise opgebouwd in elegantie en prestatie. Longines is reeds jaren exclusief partner van internationale sport federaties, en timekeeper van verscheidene wereldkampioenschappen. Ondertussen is Longines deel van de The Swatch Group, en verkrijgbaar in meer dan 130 landen.

Het is allemaal begonnen in 1932 onder de leiding van August Agassiz, met als bedrijfsnaam Agassiz & Co. Hij bouwde al snel een mooi netwerk uit zoals ook in Noord America waar hij zijn producten kon verkopen.

In de jaren 50 neemt zijn neef Ernest Francillon de zaak over en moderniseert de methodes voor de creatie van horloges, en dit in samenwerking met Jacques David. Zo brengt hij alle facetten van het horloge maken onder één dak wat de efficiëntie ten goede komt. Hij heeft in 1967 deze horloge fabriek gebouwd, en de naam Longines wordt geboren. Tot vandaag is Longines de naam binnen de horloge merken die het langste in gebruik is in de Zwitserse horloge industrie. De industrialisatie zet zijn opmars voort zodat in begin jaren van de 20 ste eeuw reeds 1100 mensen tewerkgesteld zijn in deze fabrieken.

Tot vandaag volgen een opeenvolging van de ontwikkeling van manufactuur gangwerken die steeds verder worden ontwikkeld richting de meest mogelijke perfectie van die tijd. Bij de evolutie van deze nieuwe gangwerken, die vanaf 1913 zijn weg hebben gevonden in de polshorloges, onstaan gaande weg nieuwe families binnen de collectie van Longines. Families die we kennen tot op vandaag: Lindbergh Hour Angle watch – Conquest – Flagship – La Grande Classique – DolceVita – Evidenza – Master Collection – Sport HydroConquest - Primaluna

Dit is de collectie van Longines:

Onze zaak beschikt over een officieel Longines herstelatelier. U kan steeds uw Longines horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud of voor een volledige revisie.

Heeft u verder vargen over het aanbod modieuze horloge merken en kwalitatieve horloge merken kan u ons steeds op de hoogte brengen.

 

Bekijk alle horloges van Longines