Polar Original Polsband Strap A300 Roos

  • Polsband A300 Roos
 Polar Original Polsband Strap A300 Roos
 Polar Original Polsband Strap A300 Roos
Alt text
Alt text
€ 24,90
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkPolar Polsband
CollectieA300
ReferentiePolsband A300 Roos
Kleur bandRoos

POLAR Polsband - Strap

  • Model: Polar A300
  • Kleur: Roos
  • Materiaal: Rubber

Dit is een Polar polsband in een roze kleur voor het Polar hartslaghorloge A300.

Heeft u vragen in verband deze bestelling kan u steeds contact opnemen.

Meer over Polar Polsband

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Een Polar hartslagmeter helpt je in de huid van je training te kruipen. Polar combineert hun deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten. Het is dan ook geen wonder dat Polar sinds 1977 toonaangevend zijn in technische innovaties en hartslagmeting.

Polar hartslagmeter polshorloge biedt voor sporters van elk niveau een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

Ambitieuze en zeer getalenteerde professionals streven naar het beste product en doen dat vandaag nog net zo gedreven als 30 jaar geleden. Ons succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

Juwelier clem Vercammen is een officiële POlar dealer en biedt de POlar hartslag collectie offline aan in onze winkel te Heist-op-den-Berg, maar ook online in onze Polar Online shop. 

Ook de Polar polsbanden of Polar Straps zijn te koop in onze offline en online Polar winkel

Bekijk alle toebehoren van Polar Polsband