Horloge ICE WATCH ICE SIXTY NINE BLUE JEAN LARGE 013618 'OTL'

  • ICE Sixty Nine
€ 69,00€ 41,40
Leveringsperiode: 2 à 3 dagen
HorlogekastKunststof
KastdiameterLarge
HorlogebandSiliconen
WijzerplaatBlauw
Waterdichtheid100 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz
Kleur bandBlauw
Referentie013618

De ICE Sixty Nine 013618 collectie maakt deel uit van de ICE-WATCH collectie. ICE Sixty Nine uurwerken zijn geïnspireerd op de populaire ICE Forever modellen. Deze horloges met getextureerde siliconen armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Het elegante en grafische ontwerp van de ICE Sixty Nine horloges past perfect bij stijlvolle dames en heren.

Dit ICE Sixty Nine horloge 013618 is vervaardigd uit een blauwe polyamide+ kunststof kast en blauwe siliconen armband met reliëf. De wijzerplaat heeft eveneens een blauwe kleur met witte wijzers en cijfers.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Ice Watch

Ice Watch, opgericht in 2006, is een Belgisch product, uitgevonden door Jean-Pierre Lutgen uit Bastenaken.

Met zijn flashy kleuren en siliconen bandjes werd Ice-Watch al snel hét hebbeding. Tot op vandaag is dit nog niet veranderd.

De collectie is uitgebreid naar ander materialen, kleuren en motieven om op de modemarkt in te spelen maar de hoofdgedachte is niet veranderd: modeaccessoires die uiterlijk luxeproducten zijn, verkopen tegen een toegankelijke prijs. Zo vormt horloge merk Ice Watch één van de populairste modieuze horloge merken bij Clem Vercammen

Neem een kijkje in de webshop of in de winkel en ontdek er de verschillende kwalitatieve horloge merken en modische horloge merken

 

 

Bekijk alle horloges van Ice Watch