Horloge Breitling Chronomat B01 Chronograph 42 18K gold Anthracite RB0134101B1S1

  • Chronomat 42

Info

Leveringsperiode: 7 à 14 dagen
HorlogekastRoségoud 18k
Kastdiameter42 mm
HorlogebandRoségoud 18k
WijzerplaatAnthracite
Waterdichtheid200 Meter
Garantie5 jaar
BinnenwerkAutomatisch - Chronograaf - Datum - Manufacture
Kleur bandRosé
ReferentieRB0134101B1S1

De nieuwe Breitling Chronomatis een herinterpretatie van het originele model uit 1984. Het heren Breitling horloge Chronomat B01 met de referentie RB0134101B1S1 is een automatische chronograaf met een manufacture B01 binnenwerk. Het horloge is één van de leiding gevende modellen binnen de collectie van Breitling. Het is ontwikkeld voor een sportieve maar toch elegante man. Dit heren Breitling horloge heeft een 18 karaat rosé gouden kast met een kastdiameter van 42 mm, een anthracite wijzerplaat en een waterdichtheid van 200 meter. 

De iconische Rouleaux band is back

Na lang wachten heeft Breitling eindelijk terug gekozen voor de iconische Rouleaux armband. Dit is een 18 karaat rosé gouden  Rouleaux band.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het calibre manufacture Breitling 01, een mouvement gebouwd in eigen atelier, in het befaamde Breitling Chronométrie in La Chaux-de-Fonds, en heeft een gemiddeld gangreserve van 70 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Chronomat B01 Chronograph 42 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling