Horloge Armani Mario AR11306

  • MARIO
€ 329,00
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkArmani
ReferentieAR11306
BinnenwerkQuartz Chronograph
ComplicatiesChronograaf - Datum - Quartz
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter43 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

De Emporio Armani horloge collectie werd in 1997 gelanceerd en is sindsdien uitgegroeid tot één van de meest succesvolle fashion horloge collecties ter wereld. De collectie wordt gekenmerkt door moderne vormen en innovatieve ontwerpen met bovenal een klassieke stijl. Armani heeft zowel een elegante horlogecollectie voor dames als een klassieke collectie voor heren.

Armani herenhorloge AR11306 komt uit de MARIO collectie van Armani. Het horloge heeft een stalen horlogekast en band. De wijzerplaat heeft een blauwe kleur. Het uurwerk beschikt over een chronografische functie en datum aanduiding.

Het horloge wordt geleverd in een speciale "Emporio Armani watch box". De volledige Armani collectie beschikt over een twee jaren durende fabrieksgarantie.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge.
Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Armani

De Emporio Armani horloge collectie werd in 1997 gelanceerd en is sindsdien uitgegroeid tot één van de meest succesvolle fashion horloge collecties ter wereld. De collectie van het horloge merk wordt gekenmerkt door moderne vormen en innovatieve ontwerpen met bovenal een klassieke stijl. Daarnaast hoort het horloge merk Armani tot de kwalitatieve horloge merken

De Emporio Armani sieraden lijn werd gelanceerd in 2002 – de sieraden zijn gemaakt van prachtige materialen en zijn zowel casual, stijlvol als elegant.

Emporio Armani is een moderne, hedendaagse collectie van kleding en accessoires – een merk dat fashion statements maakt en trends zet.

Bekijk snel de horloge merken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Armani