Horloge CLUSE VIGOUREUX ROSE CW0101210001

  • vigoureux
€ 169,95
Leveringsperiode: 2 à 3 dagen
HorlogekastRosé pleetgoud
Kastdiameter33 mm
HorlogebandRosé pleetgoud
WijzerplaatWit
Waterdichtheid50 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz
Kleur bandRosé
ReferentieCW0101210001

Stijlvol. Opvallend. Uniek. Dit luxe, goudkleurige horloge met schakelarmband krijgt een krachtige uitstraling door het geborstelde edelstaal met gepolijst facet. Een sneeuwwit uurwerk, afgewerkt met een rooster en een vleugje joie de vivre. Een ode aan je meest krachtige momenten in het leven.

Het Cluse horloge uit Vigoureux collectie met de referentie CW0101210001 heeft een 33mm rosé-pleetgouden horloge kast en armband. Een verfijnd, gerasterd uurwerk. Geborsteld edelstaal. Gepolijste details. Ontdek ons nieuwe Vigoureux horloge.

Je kan het horloge personaliseren met het verwisselen van de armbandjes. De band kan zéér makkelijk gewisseld worden. Dit horloge is verwisselbaar met bandjes die 18mm breedte hebben.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Cluse

ONS VERHAAL

Ons verhaal gaat over mensen die schoonheid vinden in eenvoud. Het gaat over gegrond zijn, gesofistikeerd en trouw aan zichzelf. Weg van afleiding en gericht op de dingen die echt belangrijk zijn in het leven. Met deze mentaliteit creëren we uurwerken die elegantie en minimalisme vertegenwoordigen. Uurwerken die streven naar een deel van de mensen die zich bewust zijn van hun stijl. Een CLUSE horloge brengt het beste uit uw look en is een aanvulling op uw outfit. CLUSE is er niet alleen om de tijd aan te geven, maar om je beste momenten te definiëren in alle eenvoud.

CLUSE ATELIER

CLUSE horloges worden geproduceerd met aandacht en zorg, met een sterke focus op materialen, kwaliteit en stijl. In het kantoor te Amsterdam hebben heeft het merk een atelier met gespecialiseerde horlogemakers voor kwaliteitscontrole en reparatie, om de kwaliteit van elk nieuw model te verzekeren.

Ook onze zaak heeft een horloge herstelatelier zodat het horloge een perfecte service kan genieten.

Bekijk alle horloges van Cluse