Horloge FLIK FLAK HIGHWAY TO UK FBNP077

  • HIGHWAY TO UK
Horloge FLIK FLAK HIGHWAY TO UK FBNP077
Alt text
€ 35,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkFlik Flak
ReferentieFBNP077
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatWit
HorlogekastKunststof
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter29 mm
HorlogebandStof
Garantie2 Jaar

Sinds 1987 maakt Flik Flak Zwitserse horloges voor kinderen waarmee ze op een leuke en amusante manier leren om de klok te lezen. Flik Flak horloges zijn schokbestendig. Het mechanisme van Zwitserse makelij zit namelijk veilig opgeborgen in een sterke kunststof kast en achter een beschermplaat.

De Flik Flak collectie HIGHWAY TO UK FBNP077 is uiterst geschikt voor kinderen van 3 - 10 jaar.

Dit kinderhorloge van Flik Flak met referentie HIGHWAY TO UK FBNP077 is machine wasbaar op 40°C. Het horloge heeft een rode kunststoffen kast. De wijzerplaat heeft een wit midden met blauwe rand. De cijfers zijn lekker groot zodat uw kleintje het uur goed kan lezen.
De textielen armband is bedrukt met Engelse huizen, bussen en auto's.

De volledige Flik Flak horloge collectie beschikt over 2 jaar garantie.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waardat alle horloge merken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden, zoals bv een nieuwe band voor het horloge.

Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Flik Flak

Leuke, kleurige horloges die uw kinderen de tijd leren lezen.

Horloge merk Flik Flak is een Zwitsers merk met alle precisie en kwaliteit die bij Zwitsers vakmanschap hoort. Hiernaast zijn de horloges ook schokbestendig en waterdicht. Kinderen kunnen volop van hun spelen genieten zonder dat u zich zorgen moet maken of hun nieuwe horloge dit zal overleven.

Naast dit hebben Flik Flak horloges een leuk design met fleurige prints. Flik Flak laat ook zijn vrienden op hun horloges verschijnen, zoals Disneyfiguren van de nieuwste films en superhelden zoals 'Spiderman', 'Superman' en 'Batman'. 

Ontek de leukste horloge merken bij Clem Vercammen. Je vindt er zowel kwalitatieve horloge merken als modische horloge merken

 

Bekijk alle horloges van Flik Flak