Horloge ICE-WATCH - WORLD BELGIUM - WO.BE.B.S.13

  • WOLRD BELGIUM
Horloge ICE-WATCH - WORLD BELGIUM - WO.BE.B.S.13
Alt text
€ 95,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkIce-Watch
CollectieICE Forever
ReferentieWO.BE.B.S.13
BinnenwerkQuartz
WijzerplaatRood
HorlogekastKunststof
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter48 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandKunststof
Kleur bandRood
Garantie2 Jaar

Dit Ice-Watch horloge WO.BE.B.S.13 maakt deel uit van de  ICE WATCH FOREVER WORLD collectie, dat onderdeel is van de ICE collectie. Toon trots uw kleuren op uw pols met de ICE world-horloge! Dit siliconen horloge is leuk en tijdloos en zal alle modeliefhebbers een beetje patriottisch doen uitkomen. Het is begiftigd met een grafische vlag en gekleurd in zijn wijzerplaat waarmee je officieel een fervent ambassadeur van je land kunt worden!

Dit Ice-Watch horloge WO.BE.B.S.13 heeft een rode kleur. De wijzerplaat heeft de kleuren van de blegische vlag. Daarnaast heeft dit model witte cijfers op de wijzerplaat.

ICE Glam horloges worden geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie en in een eigen unieke Ice-Watch verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Ice-Watch

Ice-Watch, opgericht in 2006, is een Belgisch product, uitgevonden door Jean-Pierre Lutgen uit Bastenaken.

Met zijn flashy kleuren en siliconen bandjes werd Ice-Watch al snel hét hebbeding. Tot op vandaag is dit nog niet veranderd.

De collectie is uitgebreid naar ander materialen, kleuren en motieven om op de modemarkt in te spelen maar de hoofdgedachte is niet veranderd: modeaccessoires die uiterlijk luxeproducten zijn, verkopen tegen een toegankelijke prijs. Zo vormt horloge merk Ice Watch één van de populairste modieuze horloge merken bij Clem Vercammen

Neem een kijkje in de webshop of in de winkel en ontdek er de verschillende kwalitatieve horloge merken en modische horloge merken

 

 

Bekijk alle horloges van Ice-Watch