Horloge Swatch Collectie '281-TWDH'

  • Diverse collectie
Uitverkocht
HorlogekastKunststof
Kastdiameter38 mm
HorlogebandKunststof
WaterdichtheidSpatwaterdicht
BinnenwerkQuartz

Wij bieden een zeer diverse verzameling Swatch horloges aan. Deze worden als één geheel aangeboden.

Diverse 'Artist Collection' boxen maken deel uit van deze verzameling. Deze boxen houden verschillende Swatch horloges ontworpen door bekende artiesten. Zo is er o.a. een horloge ontworpen door Yoko Ono.

Box1: GN163, GG140, GK214, GJ117, GJ116, GN164
Box2: GB168, GK230, GJ118, GK232, GK231, GN166
Box3: GN170, GK247, GG145, GK248, GK249, GG144
Box4: GK270, GN172, GB186, GK271, GR135, GN173

Er zijn verschillende gelimiteerde boxen toegewijd aan de Olympische Spelen in 1996, gehouden in het 'Centennial Olympic Park' te Atlanta. Waaronder horloges opgedragen aan Olympische atleten en historische Olympische Spelen.

Daarnaast zijn er nog enkele interessante individuele horloges.

Zo is er het 'monster'-horloge. SDZ101 heeft een groene kast en wijzerplaat, met speciale rode rubberen band. Dit gelimiteerde Scuba horloge gecreëerd door Jim Smith komt met een speciaal, groen, monsterlijk hoedje.

Een groen en gele wijzerplaat omringt door oranje veren, dit Swatch horloge PMZ105 werd ontworpen door Rudolf Moshammer. Het horloge kan opgeborgen worden in een speciaal groen tasje.

Het horloge GZ700 is in 1996 ontworpen door de Italiaanse kunstenaar Stefano Pirovano. Dit speciale club-watch wordt gepresenteerd met leuk popje en originele doos.

Binnen in een gedecoreerd rood boek bevindt zich het speciale kersthorloge GZ148. Door de sneeuwbol te kantelen kan u het uur aflezen op de wijzerplaat.

  • Deze collectie is aanwezig in onze zaak. U kan steeds vrijblijvend langskomen.
  • Deze horloges beschikken over een schitterende conditie.
TIP: U kan de horloges ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van deze collectie, kan u steeds contact  opnemen met onze zaak.

Onze referentie: 37211/281

Meer over Swatch

Horloge merk Swatch overkomt de crisis en doet de Zwitserse horloge-industrie herleven.

Midden jaren zeventig bevond de Zwitserse horloge-industrie zich in de zwaarste crisis ooit. Technisch gezien werd de Japanse concurrentie in 1979 overtroffen met de lancering van de "Delirium", 's werelds dunste polshorloge bestaande uit een beperkt aantal componenten. Maar dé gebeurtenis die het lot van de industrie voorgoed veranderde, was de oprichting van SMH, de Swiss Corporation for Microelectronics and Watchmaking Industries. Het antwoord op de crisis was de Swatch: een slank kunststof horloge dat uit niet meer dan 51 componenten bestond - in plaats van de gebruikelijke 91 of meer. Het horloge combineerde topkwaliteit met een betaalbare prijs. In 1983 ging dit horloge voor het eerst over de toonbank en het werd het meest succesvolle polshorloge ooit. De Swatch Group is inmiddels uitgegroeid tot het grootste en meest dynamische horlogebedrijf ter wereld.

Gedurende de jaren daarna werden nieuwe ontwikkelingen parallel aan het standaard kunststof Swatch-horloge gelanceerd: van de Irony (de metalen Swatch) tot de Swatch SKIN Chrono (de dunste chronograaf ter wereld) van de Swatch Snowpass (met ingebouwde skipas voor skigebieden over de hele wereld) tot de Swatch Beat (met de revolutionaire internettijd). 

Als de officiële tijdwaarnemer tijdens meerdere Olympische Spelen en wereldkampioenschappen skiën en snowboarden baarde Swatch opzien met technisch hoogstaande prestaties en innovaties op het gebied van wetenschap en techniek. 

Neem een kijkje naar de leuke collectie van horloge merk Swatch en van diverse andere populaire horloge merken bij Clem Vercammen. Ontdek er de verschillende designvolle horloge merken en kwalitatieve horloge merken online of in de winkel. 

Bekijk alle horloges van Swatch