Horloge Breitling Premier Automatic 40 R37340351G1P1 18K Red Gold

  • Premier 40
€ 14.350,00
Leveringsperiode: 7 à 14 dagen
HorlogekastRoségoud 18k
Kastdiameter40 mm
HorlogebandLeder
WijzerplaatZilverkleur
Waterdichtheid100 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkAutomatisch
Kleur bandBruin
ReferentieR37340351G1P1

Het nieuwe Breitling horloge Premier vindt zijn oorsprong in de begin jaren 1940. Sinds eind 2018 heeft dit iconisch model terug zijn intrede gemaakt in de collectie.

Dit prachtig uurwerk uit de Premier Automatic collectie heeft een kastdiameter van 40 mm, en is vervaardigd uit 18K rosé goud met een verbazende afwerking en details. Het horloge wordt geleverd op een bruin croco leder armband. De wijzerplaat heeft een silver kleur met subdial op 6u.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber Breitling 37 en heeft een gemiddeld gangreserve van 38 uren. Dit automatische horloge is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Premier Automatic 40 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

  • Mouvement: Breitling 37 automatic
  • Power reserve: Min. 38 uur
  • Jewel: 31 jewels
  • Kast: 40mm - 18K rosé goud
  • Band: leder / 18K rosé goud 20/18mm
  • Waterresist: 100m
  • Wijzerplaat: Silver

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling