Horloge Breitling Emergency E56121.1 '278-TWDH'

  • Emergency
Uitverkocht
HorlogekastTitanium
Kastdiameter43 mm
HorlogebandTitanium
WijzerplaatZwart
Waterdichtheid100 Meter
BinnenwerkAutomatisch - Chronograaf - Datum - Digitaal / analoog - Dual Time
Kleur bandZilver
ReferentieE56121.1

Dit Breitling horloge Emergency met de referentie E56121.1 is een analoog digitaal heren horloge met een emergency transmitter en tweedehands te koop. Het horloge is in 2005 vervaardigd uit titanium en bezit een zwarte wijzerplaat. De band is eveneens vervaardigd uit titanium. Dit horloge heeft 10/03/2014 nog een batterij service genoten.

  • Het horloge is aanwezig in onze zaak, u kan steeds vrijblijvend langskomen.
  • De volledige Breitling box is aanwezig.
  • Herstelling interventie, batterijservice: 07/03/2005 -- 10/03/2014 -- Breitling herstelling documenten zijn erbij. Originele garantie kaart niet aanwezig.
  • Het horloge beschikt over een mooi conditie.

TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge, of wenst u meer informatie ivm de collectie van Breitlingkan u steeds contact  opnemen met onze zaak. We zullen u graag te woord staan.

Onze referentie: 37198/278

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling