Horloge Breitling Chronomat Bicolor B13048 '36982-271-TWDH'

  • Chronomat
Uitverkocht
HorlogekastBicolor 18k
HorlogebandStaal
WijzerplaatBlauw
BinnenwerkAutomatisch - Chronograaf - Datum
Kleur bandZilver
ReferentieB13048

Deze "klassieker" uit de Breitling familie Chronomat is een automatisch chronograaf horloge en tweedehands te koop. Het horloge is vervaardigd uit een combinatie van staal en goud, met een staal Pilot band. Het horloge bezit een nieuwe blauwe wijzerplaat met goudkleurige indexen.

  • Het horloge is ter controle aanwezig in onze zaak. U kan steeds vrijbijlvend langskomen.
  • Volleige revisie en niet meer gedragen: 22/06/2017
  • Breitling Chronomat B13048 - 1.68135
  • Bicolor chronograaf automatique
  • Staal Pilot band
  • Explicatie boekje van het holroge aanwezig, de garantie kaart niet meer. De originele Breitling box is aanwezig maar heeft ouderdom verschijnselen.
  • Het horloge beschikt over een goede conditie.

TIP: Wanneer u het horloge wenst te bezichtigen informeert u best eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge of wenst u meer informatie ivm de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Onze referentie: 36982/271

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling