Horloge Breitling Avenger Chronograph 45 Black A13317101B1A1

  • Avenger 45
Horloge Breitling Avenger Chronograph 45 Black A13317101B1A1
Horloge Breitling Avenger Chronograph 45 Black A13317101B1A1
Horloge Breitling Avenger Chronograph 45 Black A13317101B1A1
Horloge Breitling Avenger Chronograph 45 Black A13317101B1A1
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 5.850,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieAvenger Chronograph 45
ReferentieA13317101B1A1
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid300 Meter
Kastdiameter45 mm
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Kracht in actie. De Breitling Avenger is een studie in superlatieven: ongeëvenaarde veiligheid en betrouwbaarheid; extreme robuustheid en schokbestendigheid; maximale functionaliteit en ongelooflijke leesbaarheid. De Breitling Avenger is overal klaar voor wanneer jij dat bent!

Deze stoere Avenger A13317101B1A1 heeft een kastdiameter van 45mm en is vervaardigd uit staal. De wijzerplaat heeft een mooie zwarte kleur met een geel accent.
Het horloge wordt geleverd op een Pofessional III staal band. Het horloge kan evenzeer aangekocht worden op een zwart military lederen band.

Het binnenwerk, de motor van het horloge, is het caliber Breitling 13 en heeft een gemiddeld gangreserve van 48 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Avenger Chronograph 45 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling