Horloge Breitling Colt Automatic 44 A17388101B1A1 Volcano Black 'OTL'

  • Colt Automatic 44
€ 3.250,00€ 2.437,50
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieColt
ReferentieA17388101B1A1
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid200 Meter
Kastdiameter44 mm
HorlogebandStaal
Kleur bandZilver
Garantie2 Jaar

Het Breitling Colt Automatic horloge met de referentie A17388101B1A1 is ontworpen voor een sportieve man die liefhebber is van een automatisch Zwitsers horloge. Dit horloge met een gesatineerde kast heeft een Volcano Black wijzerplaat, maar is ook beschikbaar met een Mariner Blue wijzerplaat. Dit Breitling horloge heeft een kastdiameter van 44 mm en is 200 meter water resistant. Het horloge wordt geleverd op een polsband naar keuze; zwart kalfsleder, of de Professional III staal band.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is een Automatische Breitling calibre 17, en heeft een gemiddeld gangreserve van 40 uren. Dit automatisch horloge is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Breitling Colt Automatic wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Dit horloge is verkrijgbaar vanaf een prijs van €2950 met een kalfsleder band, tot maximum €3250 met een Professional staal band.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling