Horloge OMEGA Seamaster Diver 300m James Bond Limited Edition 210.22.42.20.01.004

  • James Bond
Uitverkocht
MerkOmega
CollectieLimited editions
Referentie210.22.42.20.01.004
BinnenwerkAutomatic
KwaliteitslabelMETAS gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Datum - Manufacture
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid300 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandRubber
Kleur bandZwart
Garantie5 jaar

Met een nieuwe James Bond film in productie, viert Omega het 50-jarig jubileum van de film 'On Her Majesty's Secret Service' met een limited edition OMEGA Seamaster 210.22.42.20.01.004. Dit nieuwe model met slechts 7007 gelimiteerde oplage beschikt over een eigen presentatie box met daarin een extra staal armband.

Dit horloge wordt gepresenteerd op een zwart rubberen band.
De 42mm stalen kast is aan de zijkant voorzien van een 18 karaat gouden plaatje met de gravering van de nummer van het gelimiteerd horloge. Zowel de glasrand met wit email cijfers als de wijzerplaat zijn uit zwart keramiek. Deze wijzerplaat is laser gegraveerd met het iconische James Bond spiraal patroon, de loop van een pistool. De middelste diameter meet exact 9mm.
18 karaat geelgoud is gebruikt in de wijzers, uurmarkering en de speciale 12u markering: het wapen van de familie Bond. Een extra tribuut aan deze 50e verjaardag is geheim tot het horloge zich in het donker bevindt. In het donker lichten de wijzers en uurmarkeringen op, waarbij op 10u het nummer '50' verschijnt.
Elke 7e van de maand komt de speciale 'James Bond 7' tevoorschijn.

Achteraan op de saffieren caseback schittert het wapenschild van James Bond, in goud en zwarte afwerking. 

Dit speciale horloge wordt aangedreven door het Omega manufacture Co-Axial Master Chronometer Calibre 8800.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Omega, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Omega horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Omega Service Center. We zullen uw Omega horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Omega

Het Zwitserse horloge merk Omega is al 3 generaties lang partner in onze zaak. Louis Brandt heeft in het jaar 1848 de eerste zakhorloge assemblage fabriek opgestart in La Chaux-de-Fonds. De naam "Omega" wordt in het jaar 1894 gegeven bij de creatie van het 19''' mouvement. Dit beroemde calibre verkrijgt de naam "Omega". Enkele jaren later zal het hele horloge bedrijf omgevormd worden tot de merknaam Omega en kan de Omega horloge uitgroeien tot een begrip.

Vanaf deze periode volgen de ontwikkelingen en de innovaties bij de Omega horloges zich telkens op, maar ook belangrijke mondiale manifestaties vragen Omega als partner. Zo wordt het Zwitserse horlogemerk Omega time keeper van de Olympische spelen sinds 1932, reeds 27 keren op rij, het jaar wanneer ook het eerste waterdichte Omega horloge wordt ontworpen, de Marine. Uit deze ontwikkelingen wordt in 1948 de Seamaster geboren. In 1952 zal Omega horloges de eerste "chronometer" ontwikkelen in het model Constellation. Slechts tien jaar later wordt voor de Amerikaanse markt het model De Ville gelanceerd. Dit model draagt tot vandaag steeds de eerste nieuwe ontwikkelingen die men doorvoert in de gangwerken van het Omega horloge merk. Vanuit de passie van snelheid, chronometrie, en uiteindelijk ook de samenwerking met de ruimtevaart, ontwikkelt Omega het legendarische Speedmaster model, met vanaf 1969 de Original Moonwatch. Hierbij zijn alle 4 families geboren en worden ze verder in de toekomst uitgewerkt.

In het jaar 1999 wordt een nieuwe stap gezet in de innovatie van de Omega gangwerken: Co-Axial escapement wordt ontwikkeld dankzij de Engelsman Georges Daniels. Maar sinds 2007, 8 jaar na de eerste ontwikkelingen van de Co-Axial, volgen de innovaties zich zéér snel op. Op het ondertussen reeds legendarische gangwerk 8500 worden opeenvolgende toepassingen uitgevoerd; gebruik van de S1 14, silicon balance spring, 15,000 Gauss of het anti magnetisch maken van het gangwerk, en sinds 2015 de METAS chronometer certificatie met de strengste testresultaten nu gangbaar in de Zwitserse horloge industrie bij de verschillende horloge merken.

Omega is niet zomaar een horlogemerk, maar een industrieel innovator die steeds een stap verder zet om de markt telkens voor te zijn. De missie naar het ultiem gangwerk.

Dit zijn de Omega horloge families:

Heeft u verder vargen over verschillende modieuze horloge merken en ons aanbod kwalitatieve horloge merken, neem gerust contact op met onze zaak.

Bekijk alle horloges van Omega