Horloge Bell&Ross BR01-92 10th Anniversary Limited Edition 'OTL'

  • BR 01-92 10th Anniversary
€ 4.200,00€ 3.150,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBell&Ross
CollectieBR01
ReferentieBR0192-10TH-CE
ComplicatiesAutomatisch
WijzerplaatZwart
HorlogekastKeramiek
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter46 mm
HorlogebandRubber
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

In 2005 leidde een eenvoudig idee tot de BR 01: het plan was om een vliegtuigcockpit en het beste luchtvaarthorloge te combineren: betrouwbaar, functioneel, nauwkeurig en gemakkelijk te lezen. Schakelen "van de cockpit naar de pols", met de BR 01, werden de esthetische codes van de hedendaagse horlogerie opnieuw uitgevonden.

Dit horloge werd uitgebracht ter ere van de 10e verjaardag van de BR 01 collectie. Er werden enkel 500 horloges uitgebracht van deze gelimiteerde editie.
Bell&Ross BR 01-92 10th Anniversary heeft een zwarte, matte keramische kast van 46 mm. Het is een waterdicht Zwitsers horloge met een automatisch gangwerk. Het horloge is afgewerkt met een zwarte rubber band. De wijzerplaat heeft een zwarte kleur met verwijzing naar de 10e verjaardag. Het deksel is eveneens gegraveerd met een verwijzing naar deze speciale editie.

Het binnenwerk, de motor van het horloge, is het autromatsch gangwerk BR-CAL.302.

De Bell&Ross BR 01 collectie wordt geleverd met een originele Bell&Ross box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Bell&Ross, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Bell&Ross horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen.

Meer over Bell&Ross

Bell&Ross werd gelanceerd in 1992. De eerste horloges werden ontworpen door Belamich en Rosillo en gemaakt door een Duitse horlogemaker Sinn. Horloges zoals het model B is ontworpen naar de vorm van een cockpit instrument. De serie BR02 is geschikt voor het duiken professionals door middel van het gebruik van zeer leesbare wijzerplaten en een waterbestendigheid tot 1000 meter.
Het partnerschap met Sinn is beëindigd in 2002, en begon Bell & Ross zijn eigen onafhankelijke productie in haar faciliteiten La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. De esthetische aantrekkingskracht van Bell & Ross wordt weerspiegeld in zijn vier ontwerpen, namelijk een optimale waterdichtheid, zeer nauwkeurige Zwitserse mechanische bewegingen, duidelijke visuele indicatoren, zoals die gevonden op vliegtuige instrument panelen, en speciale functies die zijn bedoeld voor specifieke toepassingen. Zo goed als de hele collectie van het kwalitatieve horloge merk zijn automatische horloges, uitgezonderd de quartz gangwerken in de fijnere BR S collectie.
 
De collecties van het horloge merk Bell&Ross horen tot de kwalitatieve horloge merken en zijn:
Ook voor een correcte na-verkoop kan u terecht in onze zaak. Zo beschikt onze zaak over een officieel Breitling - Omega - TAG Heuer - Longines - Rado ... service center
 
Neem gerust een kijkje naar de horloge merken van Clem Vercammen
 
 

Bekijk alle horloges van Bell&Ross