Horloge Polar Vantage V Oranje

  • Vantage V
Horloge Polar Vantage V Oranje
Horloge Polar Vantage V Oranje
Horloge Polar Vantage V Oranje
Horloge Polar Vantage V Oranje
Horloge Polar Vantage V Oranje
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 499,90
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkPolar hartslagmeter
CollectieVantage M2
ReferentieVantage V Oranje
ComplicatiesQuartz
HorlogekastKunststof
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter46 mm
HorlogebandKunststof
Kleur bandOranje
Garantie2 Jaar

De POLAR VANTAGE SERIE is ontwikkeld om elke ambitieuze atleet te helpen zijn volledig potentieel te bereiken en zijn doelen te realiseren. Onze geavanceerde gps multisporthorloges bieden voor iedere sport de gegevens die nodig zijn zodat atleten en hun coach zich kunnen concentreren op wat belangrijk is: het harde werk.

POLAR PRECISION PRIME

Polar Vantage V introduceert de nieuwste vorm van hartslagmeting: Polar Precision Prime sensorfusietechnologie, een combinatie van optische hartslagmeting en huidcontactmeting. Zo worden bewegingsartefacten uitgesloten die het hartslagsignaal kunnen verstoren en tot onbetrouwbare metingen kunnen leiden.

Op deze manier wordt je hartslag nauwkeurig bijgehouden, zelfs tijdens trainingen in de meest veeleisende omstandigheden.

Continue hartslagmeting levert nóg nauwkeurigere gegevens op over calorieverbranding en activiteit, en laat zien wat de laagste en de hoogste hartslag van je dag was.

Compatibel met de Polar H10 hartslagsensor met Pro strap en OH1 optische hartslagmeter armband.

Naast de gekende functies - waarbij je een persoonlijk en aanpasbaar trainingsprogramma ontvangt, kan zien hoeveel calorieën je verbrandt en motiverende feedback - heeft de nieuwe Vantage V multisporthorloge ook enkele nieuwe snufjes. Gemakkelijk te besturen met de touchscreen.

Volg je prestaties en analyseer je resultaten met de Polar Flow app of stuur ze door naar je coach met de gratis Polar Flow for Coach-service.

TRAINING LOAD PRO
Krijg een allesomvattend beeld van hoe je trainingssessies je lichaam op verschillende manieren belasten.

RECOVERY PRO
Vermijd overtraining en blessures, kijk of je lichaam klaar is voor verschillende soorten training en krijg feedback over je herstel.

HARDLOOPVERMOGEN AAN DE POLS
‘s Werelds eerste meting van hardloopvermogen aan de pols.

JE LOOPVERMOGEN METEN
De Polar Vantage V meet je loopvermogen via de pols, dus je hebt geen footpods of sensoren nodig.

ZWEMGEGEVENS
Polar Vantage producten detecteren automatisch je hartslag, zwemstijl, afstand, snelheid, aantal slagen en rusttijden. Afstand en aantal slagen worden ook bijgehouden wanneer je in open water zwemt.

RUNNING INDEX
RUNNING PROGRAM
MEER DAN 130 SPORTPROFIELEN
GPS/GLONASS & BAROMETER
ACTIVITEITSREGISTRATIE & SLEEP PLUS
BATTERIJ ULTRA LANGE AUTONOMIE
ALWAYS-ON KLEUREN TOUCHSCREEN
POLAR FLOW FOR COACH
SEIZOENSPLANNER

Levering vanaf november 2018

Meer over Polar hartslagmeter

WIE ZIJN WIJ?

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Horloge merk Polar helpt je in de huid van je training te kruipen. Wij combineren onze deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten. Het is dan ook geen wonder dat wij sinds 1977 toonaangevend zijn in technische innovaties en hartslagmeting.

We bieden voor sporters van elk niveau een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

Ambitieuze en zeer getalenteerde professionals streven naar het beste product en doen dat vandaag nog net zo gedreven als 30 jaar geleden. Ons succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

Polar ontwikkelt sinds vandaag sporthorloges met GPS functies en optische hartslagmeting. De Polar Flow App is onwikkelt om al uw gegevens en activiteiten weer te geven en uw running programma op te stellen. Ondertussen heeft Polar ook een eerste Smartwatch uitgebracht, de Polar M600 Android Wear.

Ontdek de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk er het aanbod kwalitatieve horloge merken en andere horloge merken met bijzondere eigenschappen. 

Bekijk alle horloges van Polar hartslagmeter