Horloge Polar OH1 Optische hartslagsensor Zwart

  • OH1
Horloge Polar OH1 Optische hartslagsensor Zwart
Horloge Polar OH1 Optische hartslagsensor Zwart
Alt text
Alt text
€ 79,90

Geen - Een

Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkPolar hartslagmeter
CollectieBorstbanden - Sensor
ReferentieOH1 Zwart
Waterdichtheid30 Meter
Garantie2 Jaar

POLAR OH1 - OPTISCHE HARTSLAGSENSOR

De Polar OH1 is een optische hartslagmeter in een armband die veelzijdigheid, comfort en eenvoud combineert. Draag hem op je boven- of onderamr. Hij zit comfortabel en registreert je hartslag met de hoogwaardige 6-LED optische hartslagtechnologie van Polar.

Met de Polar OH1 staat niets jou nog in de weg om jouw doelen te realiseren.

HARTSLAGSENSOR
Je kunt de Polar OH1 gebruiken als hartslagzender in combinatie met alle Bluetooth-compatibele Polar-apparaten, tal van fitnessapplicaties en Bluetooth-compatibele fitnessapparatuur.

INTERN GEHEUGEN
Het intern geheugen van de Polar OH1 kan tot 200 uur trainingsgegevens opslaan. Je kan jouw trainingsgegevens synchroniseren met Polar Flow zowel via de Flow-app als de -webservice.

COMFORTABELE TEXTIELE ARMBAND
De Polar OH1-armband zit discreet en comfortabel om je arm en heeft een uitstekende pasvorm. De band is van zacht textiel en kan in de machine worden gewassen.

TRAININGSBUDDY
De Polar OH1 streamt je hartslag in realtime naar veel populaire fitnessapps op zowel iOS- als Android-telefoons.
De Polar OH1 doet het prima met Polar Beat, de gratis fitness- en trainingsapp van Polar. Met de Polar OH1 en Polar Beat worden jouw hartslaggegevens rechtstreeks naar het scherm van je telefoon gestuurd en krijg je via je hoofdtelefoon audiobegeleiding tijdens je work-out.

Meer over Polar hartslagmeter

WIE ZIJN WIJ?

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Horloge merk Polar helpt je in de huid van je training te kruipen. Wij combineren onze deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten. Het is dan ook geen wonder dat wij sinds 1977 toonaangevend zijn in technische innovaties en hartslagmeting.

We bieden voor sporters van elk niveau een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

Ambitieuze en zeer getalenteerde professionals streven naar het beste product en doen dat vandaag nog net zo gedreven als 30 jaar geleden. Ons succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

Polar ontwikkelt sinds vandaag sporthorloges met GPS functies en optische hartslagmeting. De Polar Flow App is onwikkelt om al uw gegevens en activiteiten weer te geven en uw running programma op te stellen. Ondertussen heeft Polar ook een eerste Smartwatch uitgebracht, de Polar M600 Android Wear.

Ontdek de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk er het aanbod kwalitatieve horloge merken en andere horloge merken met bijzondere eigenschappen. 

Bekijk alle horloges van Polar hartslagmeter