Horloge Diesel DZ4471 - MS9

  • MS9
€ 239,00
Leveringsperiode: 5 à 7 dagen
HorlogekastBlack steel
Kastdiameter47 mm
HorlogebandLeder
WijzerplaatZwart
Waterdichtheid50 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkChronograaf - Datum - Quartz
Kleur bandLicht bruin
ReferentieDZ4471

De Diesel horloge collectie springt onmiddellijk in het oog. Het betreft voornamelijk stoere mannenhorloges, met een grotere kastdiameter.

Dit Diesel horloge met referentie DZ4471 is een heren horloge uit de MS9 collectie. Het Diesel uurwerk heeft een zwart stalen horlogekast en bruin lederen armband. De wijzerplaat heeft een zwarte kleur met datum aanduiding. Dit horloge beschikt over een nieuw design waarbij de chronograaf aan de linkerkant bediend wordt.

De hele Diesel collectie beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt u geleverd met een mooie Diesel horloge box.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe lederen armband voor het horloge.
Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Diesel

Sinds 1978 bezit Diesel een voorname plaats in de mode wereld. Diesel staat sinds het begin garant als een modemerk voor eigentijdse jongeren met een mening, een collectie die karakter uitstraalt. Het doel om telkens een nieuwe innoverende collectie te creëren wordt elke keer weer bewezen. Sinds enkele jaren is Diesel ook in de horloge wereld gestapt! En met succes!!

Elk Diesel horloge bezit zijn identiteit

Zoals de modeartikelen bezitten de Diesel horloges en juwelen dezelfde originele karakteristieken, wat zich telkens weer tot een succes vertaald. Diesel weet zijn horloges telkens zo te vernieuwen, dat elke jonge man of vrouw zich aangetrokken voelt en zijn keuze kan vinden in deze horloge collectie. Elk model bezit zijn identiteit, zodat elk Diesel horloge een originaliteit uitademt.

Bekijk alle horloges van Diesel