Horloge Breitling Aviator 8 Automatic 41 A17314101C1A1

  • Aviator 41
€ 3.900,00
Leveringsperiode: 2 à 3 dagen
HorlogekastStaal
Kastdiameter41 mm
HorlogebandStaal
WijzerplaatBlauw
Waterdichtheid100 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkAutomatisch - Datum
Kleur bandZilver
ReferentieA17314101C1A1

Het is slechts een half jaar geleden sinds de rockster uit de horlogeindustrie Georges Kern het roer overnam bij Breitling. Hij heeft niet stil gezeten, sinds 29 januari 2018 zagen we het eerste Breitling horloge gecreëerd onder zijn leiding en met begeleiding van Guy Bove, creatief directeur.
De Navitimer 8 bestaat uit 5 productlijnen die worden genoemd naar de HUIT - Frans voor 8 - luchtvaart-afdeling. Deze afdeling is opgericht door Breitling in 1938 en werkte uitsluitend aan on-board chronografen voor vliegtuigen. De 8 is op zijn beurt gekozen omdat het betrekking heeft naar de acht-daagse power reserve die de meeste van deze instrumenten hadden.

Het nieuwe model uit de Navitimer 8 collectie, is de Navitimer 8 Automatic 41. Deze Navitimer heeft een kastdiameter van 41mm, saffier glas ontspiegeld langs beide kanten, en een stalen kast. Dit horloge heeft een datumaanduiding op 6 uur. Het mooie, zuivere design is een knipoog naar het historisch model ref 768.

Dit Breitling Navitimer 8 Automatic 41 horloge met referentie A17314101C1A1 is voorzien van een blauwe wijzerplaat en Professional III staal band.
Het horloge kan tevens worden geleverd met een bruin of zwart kalfsleder band.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber Breitling 17 met een gemiddeld gangreserve van 40 uren. Dit automatisch horloge is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Navitimer 8 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling