Horloge Diesel DZ7406 - Mr. Daddy 2.0

  • Mr. Daddy 2.0
Uitverkocht
HorlogekastBlack steel
Kastdiameter57 mm
HorlogebandLeder
WijzerplaatGrijs
Waterdichtheid30 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkChronograaf - Datum - Dual Time - Quartz
Kleur bandLicht bruin
ReferentieDZ7406

De Diesel horloge collectie springt onmiddellijk in het oog. Het betreft voornamelijk stoere mannenhorloges, met een grotere kastdiameter.

Dit Diesel horloge met referentie DZ7406 is een heren horloge uit de Mr. Daddy 2.0 collectie. Het Diesel uurwerk is vervaardigd uit een zwart stalen kast en een licht bruin lederen armband. De wijzerplaat heeft een grijze kleur. Dit quartz horloge beschikt over het instellen van 4 verschillende tijdzones, datum en chronografische functie.

De hele Diesel collectie beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt u geleverd met een mooie Diesel horloge box.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in onze horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldiens waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoalsbv een nieuwe lederen armband voor het horloge.
Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Diesel

Sinds 1978 bezit Diesel een voorname plaats in de mode wereld. Diesel staat sinds het begin garant als een modemerk voor eigentijdse jongeren met een mening, een collectie die karakter uitstraalt. Het doel om telkens een nieuwe innoverende collectie te creëren wordt elke keer weer bewezen. Sinds enkele jaren is Diesel ook in de horloge wereld gestapt! En met succes!!

Elk Diesel horloge bezit zijn identiteit

Zoals de modeartikelen bezitten de Diesel horloges en juwelen dezelfde originele karakteristieken, wat zich telkens weer tot een succes vertaald. Diesel weet zijn horloges telkens zo te vernieuwen, dat elke jonge man of vrouw zich aangetrokken voelt en zijn keuze kan vinden in deze horloge collectie. Elk model bezit zijn identiteit, zodat elk Diesel horloge een originaliteit uitademt.

Bekijk alle horloges van Diesel