Horloge Armani AR11013 - Kappa

  • Kappa
€ 199,00
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
HorlogekastStaal
Kastdiameter41 mm
HorlogebandLeder
WijzerplaatZwart
WaterdichtheidSpatwaterdicht
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz
Kleur bandZwart
ReferentieAR11013

De Emporio Armani horloge collectie werd in 1997 gelanceerd en is sindsdien uitgegroeid tot één van de
meest succesvolle fashion horloge collecties ter wereld. De collectie wordt gekenmerkt door moderne
vormen en innovatieve ontwerpen met bovenal een klassieke stijl. Armani heeft zowel een elegante horlogecollectie voor dames als een klassieke collectie voor heren.

Dit herenhorloge komt uit de Kappa collectie van Armani. AR11013 is een quartz horloge vervaardigd uit een stalen horlogekast en een zwart lederen armband. Het uurwerk heeft een eveneens zwarte wijzerplaat.

Horloge Kappa AR11013 wordt verzonden in een speciale Armani horloge box. De volledige Armani horlogecollectie beschikt over twee jaren fabrieksgarantie.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge.
Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Armani

De Emporio Armani horloge collectie werd in 1997 gelanceerd en is sindsdien uitgegroeid tot één van de meest succesvolle fashion horloge collecties ter wereld. De collectie van het horloge merk wordt gekenmerkt door moderne vormen en innovatieve ontwerpen met bovenal een klassieke stijl. Daarnaast hoort het horloge merk Armani tot de kwalitatieve horloge merken

De Emporio Armani sieraden lijn werd gelanceerd in 2002 – de sieraden zijn gemaakt van prachtige materialen en zijn zowel casual, stijlvol als elegant.

Emporio Armani is een moderne, hedendaagse collectie van kleding en accessoires – een merk dat fashion statements maakt en trends zet.

Bekijk snel de horloge merken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Armani