Horloge Rood rubberband 1FT6080 TAG Heuer Connected Modular

  • Rode rubber armband
Horloge Rood rubberband 1FT6080 TAG Heuer Connected Modular
Horloge Rood rubberband 1FT6080 TAG Heuer Connected Modular
Horloge Rood rubberband 1FT6080 TAG Heuer Connected Modular
Alt text
Alt text
Alt text
€ 110,00

Geen - Een

Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkTag Heuer
CollectieAccessoires Connected Modular
Referentie1FT6080
Kleur bandRood

Het TAG Heuer Connected Modular 45 horloge kan volledig naar wens gestyled worden. De rode rubber armband met de referentie 1FT6080 past mooi op het TAG Heuer horloge. Deze band is compatibel met een titanium vouwsluiting.

Na de aankoop van het horloge kan u het model verder moduleren naar uw persoonlijke smaak.

Dit zijn de keuzes die worden aangeboden; alle keuze zijn ook hier te vinden:

  • De kast, de module: uit titanium of black titanium, met verschillende soorten glasranden, zoals een staal, ceramisch of 18 karaat rosé.
  • De armband: verschillende armbanden kunnen gekozen worden zoals een rubber, een lederband in verschillende kleuren, een titanium of een ceramische armband.
  • De kastpoten of corners: vier verschillende corners zijn beschikbaar: titanium, black titanium, pvd 18 karaat rosé, titanium briljant gezet
  • Het slot (Boucle): twee verschillende sloten behoren bij de armbanden

Wenst u meer informatie ivm alle accessoires, de collectie van TAG Heuer Connected Modular, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Meer over Tag Heuer

'Time never stops, why should we?'

Jack Heuer

Edouard Heuer is de pionier van de geschiedenis van het Zwitsers horloge merk TAG Heuer dat start in 1860. Hij opent een eerste horlogeatelier in Saint Imier. In 1887 wordt het oscilating pinoin uitgevonden, wat tot op vandaag het cruciaal onderdeel is van de chronograaf. 

Verder in de tijd worden meer mijlpalen gerealiseerd, zoals daar zijn; ontwikkeling van de eerste 12u klok in het dashbord van een auto, de eerste 1/100 handchronograaf, het eerste Zwitsers horloge in de ruimte...

Jack Heuer zet deze rol als pionier verder. Hij realiseert in 1963 het eerste Carrera model, natuurlijk geïnspireerd door de auto races en ontwikkeld voor de professionele auto piloten. De volgende belangrijke stappen in de geschiedenis van TAG Heuer zijn het ontwikkelen van de Calibre 11, te vinden in het model Monaco, zoals Steve McQueen in 1971 tijdens de film Le Mans. Dichter in de tijd heeft TAG Heuer het eerste horloge ontwerpen dat aangedreven wordt met riemen, in het model Monaco V4, later wordt een prijs gewonnen op het prestigieuze Geneva Watchmaking Grand Prix met het horloge de Mikrogirder.  

Maar er is een nieuw tijdperk aangebroken. De SmartWatch heeft zijn intrede genomen. TAG Heuer heeft hiervoor het horloge ontwikkeld, samen met Intel en Samsung: the TAG Heuer Connected.

Dit zijn de families van horloge merk TAG Heuer:

We beschikken met onze zaak over een certified TAG Heuer herstelatelier. U kan steeds vrijblijvend het TAG Heuer horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud, of voor een volledige revisie van het gangwerk.

Heeft u verder vragen over horloge merken, kan u steeds contact opnemen met onze zaak. Bekijk snel het aanbod kwalitatieve horloge merken en bijzondere horloge merken bij Clem Vercammen. 

Bekijk alle horloges van Tag Heuer