Horloge Calypso K5712/1

Uitverkocht
HorlogekastStaal
HorlogebandLeder
WijzerplaatWit
Waterdichtheid50 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz
Kleur bandWit
ReferentieK5712/1

Dit horloge op maat van kindjes van het merk Calypso met de referentie K5712/1 is een quartz horloge. Het horloge is vervaardigd uit staal met eel lederband. Dit kinderhorloge heeft een witte uitvoering, maar ook andere kleuren zijn eveneens mogelijk.

Juwelier Clem Vercammen is een officiële Calypso dealer. De Calypso horloges kunnen online aangekocht worden maar ook in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg beschikken we over een zéér grote Calypso collectie.

Heeft u verder vragen over de Calypso collectie, bent u opzoek naar een speciaal Calypso horloge, neem snel even contact.

Meer over Calypso

UNDER CONSTRUCTION - binnekort de volledige collectie online! 

De Calypso collectie is een uitgebreide horloge collectie. Het horloge merk Calypso heeft een breed gamma digitale horloges, dit voor volwassenen en kinderen. Maar vooral zijn er zeer vele kinderhorloges aanwezig in de collectie, zowel voor meisjes als jongens, in verschillende kleuren en materialen. Alle Calypso horloges worden geleverd met een mooie verpakking, maar ook een cadeau verpakking beschikt over de mogelijkheden. 

Juwelier Clem Vercammen biedt diverse kwalitatieve horloge merken en is een officiële Calypso dealer. In onze zaak vindt u een uitgebreide Calypso collectie.

Heeft u verder vragen over de Calypso collectie, bent u opzoek naar een speciaal Calypso horloge, neem snel even contact op met Clem Vercammen, gespecialiseerd in kwalitatieve horloge merken. Of bekijk onze ruime collectie horloge merken

 

 


Bekijk alle horloges van Calypso