Horloge Rado Integral Diamonds R20207712 - 01.212.0207.3.071

  • Integral Diamonds
€ 2.310,00
HorlogekastPleetgoud - Keramiek
HorlogebandPleetgoud - Keramiek
WijzerplaatZwart
Waterdichtheid30 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz - Datum
Kleur bandZwart
ReferentieR20207712 - 01.212.0207.3.071

Een horloge voor het leven. Achter dit alles schuilt er een traditie van visionair onderzoek en geavanceerde technologische materialen. Alleen de beste materialen worden goedgekeurd voor gebruik in Rado horloges. Maar duurzaamheid is niet voldoende, schoonheid en comfort zijn ook belangrijke parameters. Het RADO Integral horloge is ontwikkeld in 1986. Het is het eerste RADO horloge waarbij het materiaal keramiek werd gebruikt. 

Dit heren quartz Rado horloge uit de Integral Diamonds collectie met de referentie R20207712 - 01.212.0207.3.071 is vervaardigd met een 31 op 41 mm rosé pleetgouden roestvrij staal met keramiek kast en wordt gepresenteerd op een rosé pleetgouden staal keramische armband. Het uurwerk heeft een zwarte wijzerplaat met 4 diamanten indexen. Een krasvrij saffierglas beschermt deze unieke wijzerplaat.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is een RADO quartz gangwerk, en heeft een gemiddeld gangreserve van 2 jaar.

De RADO Integral Collection wordt geleverd met een originele RADO box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge de collectie van RADO, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit RADO horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een RADO Service Center. We zullen uw RADO horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Rado

Toen Rado in 1986 voor zijn iconisch horloge ‘Integral’ hightech keramiek begon te gebruiken, kon dit aanvankelijk alleen met een zwart glanzende afwerking.
Naarmate de technologie vorderde en Rado’s innovatiedrang toenam, werd hoogtechnologisch keramiek in een onberispelijk witte kleur werkelijkheid.
Rado’s revolutionaire plasmatechniek voor een metaalglans in 100% hightech keramiek volgden snel.

Langzamerhand ontwikkelde het horlogemerk ook de knowhow om hoogtechnologische keramiek te maken in alle mogelijke kleurvarianten en afwerkingen.
En telkens Rado baanbrekend werk verrichtte, volgden de anderen zijn spoor.

Rado heeft bewezen een absolute autoriteit te zijn in lichte, hypoallergene en krasbestendige materialen.

Ontdek het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk snel de verschillende bijzondere horloge merken en kwalitatieve horloge merken in de webshop of in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Rado