Horloge Skagen SKW6257 - Rungsted

  • Rungsted
Horloge Skagen SKW6257 - Rungsted
Alt text
Uitverkocht
MerkSkagen
ReferentieSKW6257
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatZwart
HorlogekastBlack steel
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter40 mm
HorlogebandLeder
Garantie2 Jaar

Dit Skagen horloge met referentie SKW6257 is een herenhorloge uit de Rungsted collectie. Het uurwerk is vervaardigd uit een zwart stalen kast en licht bruin lederen armband. De wijzerplaat heeft een zwarte kleur.

De hele Skagen collectie beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt u geleverd met een eigen Skagen verpakking box.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waardat alle horloge merken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden, zoals bv een nieuwe band voor het horloge.

Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Skagen

Het verhaal van het merk Skagen begint op een plaats waar het Deense concept van hygge altijd leeft namelijk in het kleine kustplaatsje Skagen in Denemarken.

Oprichters Henrik en Charlotte Jorst haalden zo veel inspiratie uit de warme verwelkomende sfeer van de plaats dat ze besloten een design en lifestyle bedrijf op te richten. Dit bedrijf zou niet alleen de naam maar ook de sfeer van dit bijzondere plaatsje delen.

De collecties van het merk grijpen terug op de serene, strand en zee sfeer van het plaatsje Skagen. De oprichters hebben een uniek design DNA, gebaseerd op eenvoud en natuurlijke elementen, voor het merk gecreëerd.

De perfecte mix van natuurlijke elementen en modern design heeft er voor gezorgd dat het merk al 23 jaar een wereldwijd succes is.

Het horloge merk Skagen brengt designvolle horloges. Ontdek het samen met diverse andere horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk er de verschillende trendy horloge merken en kwalitatieve horloge merken

Bekijk alle horloges van Skagen