Horloge Polar M200 GPS sporthorloge met optische hartslagmeting Rood

  • M200 GPS
Uitverkocht
HorlogekastKunststof
HorlogebandKunststof
WijzerplaatSmart Notifications
Waterdichtheid100 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkHartslagmeter
Kleur bandRood
ReferentiePolar M200

De Polar M200 in rood is het nieuwe revolutionaire Polar Hartslagmeter horloge. Deze Polar is op maat gebouwd voor zowel een beginnende als een doorwinterde sporter. Geen borstband meer, maar het is uitgerust met een optische hartslagmeting aan de pols. De Polar M200 is verder ook uitgerust met een GPS functie en 24 op 7 dagen activiteitmeting. Voor de lopers is een "Running programma" ontwikkeld zodat je een mooi programma kan afwerken richting jouw doel. Dit programma en alle andere gegevens en registarties zijn terug te vinden in de Polar Flow App.

De Polar M200 is verkrijgbaar in wit en zwart. Verwisselbare polsbanden kunnen extra aangekocht worden.

SLIMME CALORIEËN

Laat je exact weten hoeveel calorieën je tijdens een trainingssessie hebt verbrand op basis van je gewicht, lengte, leeftijd, geslacht, je persoonlijke maximale hartslag (HRmax) en hoe hard je traint.

ACTIVITY GUIDE

Laat zien hoe actief je op een dag bent geweest en geeft praktische tips om je activiteitsdoel voor die dag te behalen.

ACTIVITY BENEFIT

Geeft feedback over je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten en laat zien hoe je actieve keuzes bijdragen aan je gezondheid.

TRAININGSEFFECT

Geeft direct na de training motiverende feedback en vertelt wat het effect is van je trainingssessie. Beschikbaar op Polar Flow. 

RUNNING INDEX

Geeft aan hoe je loopprestaties zich ontwikkelen. Beschikbaar op Polar Flow.

RUNNING PROGRAM

Train voor een hardloopwedstrijd met een persoonlijk en aangepast trainingsschema in Polar Flow. Kies welk van de vier doelen je wilt halen: 5 km, 10 km, halve marathon of hele marathon, en ontvang een trainingsschema dat precies op jou en je doelen is afgestemd en steeds naar jouw niveau wordt aangepast. 

Meer over Polar hartslagmeter

WIE ZIJN WIJ?

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Horloge merk Polar helpt je in de huid van je training te kruipen. Wij combineren onze deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten. Het is dan ook geen wonder dat wij sinds 1977 toonaangevend zijn in technische innovaties en hartslagmeting.

We bieden voor sporters van elk niveau een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

Ambitieuze en zeer getalenteerde professionals streven naar het beste product en doen dat vandaag nog net zo gedreven als 30 jaar geleden. Ons succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

Polar ontwikkelt sinds vandaag sporthorloges met GPS functies en optische hartslagmeting. De Polar Flow App is onwikkelt om al uw gegevens en activiteiten weer te geven en uw running programma op te stellen. Ondertussen heeft Polar ook een eerste Smartwatch uitgebracht, de Polar M600 Android Wear.

Ontdek de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk er het aanbod kwalitatieve horloge merken en andere horloge merken met bijzondere eigenschappen. 

Bekijk alle horloges van Polar hartslagmeter