Horloge CE 3006 CEO Goliath

  • CE3006 CEO Goliath
Horloge CE 3006 CEO Goliath
Alt text
Uitverkocht
MerkTW Steel
ReferentieCB14
ComplicatiesChronograaf - Datum - Quartz
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter42 mm
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart
Materiaal & kleurStaal
Garantie2 Jaar

Dit sportieve herenhorloge van TW Steel is gemaakt van staal en heeft een quartz uurwerk. De kast is circa 42 mm breed. De wijzerplaat heeft een Romeinse index. Het is voorzien van mineraalglas en is waterdicht tot 3 ATM. Aanvullende specificaties: datumaanduiding, geschroefde achterdeksel, secondeaanduiding

Meer over TW Steel

"De eerste TW Steel-horloges zagen in 2005 het licht en zetten de horlogewereld meteen op zijn kop. De stoere ontwerpen kwamen met stip op nummer één bij liefhebbers van kwalitatieve horloges met een grootse uitstraling. Dit was de start van een ongekend succesverhaal.

Elf jaar en meer dan 300 succesvolle ontwerpen later zijn de collecties nog steeds even creatief en inspirerend. Aan inspiratie schiet het Ton Cobelens nooit tekort. Zo was het ontwerp van een racemotorblok bijvoorbeeld de inspiratie voor de unieke kast van de Grandeur Tech-modellen.

Ton's vermogen om een statement te maken met elk horloge is nauwelijks in woorden te vatten. Hij heeft een onnavolgbaar talent om te doorzien hoe een ontwerp werkt en zonder overbodige poespas en met de juiste materialen een succes wordt.

De ontwerpen van Ton Cobelens veranderen met de tijd, maar alle nieuwe modellen hebbende het lef en grootsheid waar het merk groot mee is geworden."

Bekijk alle horloges van TW Steel