Horloge TAG Heuer Senna Edition CAZ1015.BA0883 Formula 1

  • Senna Edition
Uitverkocht
MerkTag Heuer
CollectieFormula 1
ReferentieCAZ1015.BA0883
ComplicatiesChronograaf - Datum - Quartz
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid200 Meter
Kastdiameter43 mm
HorlogebandStaal
Garantie2 Jaar

Het model Formula 1 heeft een speciale plaats in de geschiedenis van TAG Heuer. Het is het eerste horloge onder de samensmelting van Heuer naar Techniques d’avant Garde: TAG Heuer in 1986. Na de productie van uitsluitend mechanische horloges door Heuer, werd de Formula 1 collectie uitsluitend met een quartz binnenwerk voorzien en aan een zéér concurrentiële prijs in vergelijking met de Autavia.

Dit Zwitsers TAG Heuer horloge met de referentie CAZ1015.BA0883 is een model uit de Formula 1 Senna limited edition collectie. Het TAG Heuer horloge heeft een 43mm kastdiameter en een quartz chronograaf binnenwerk. De glasrand is vervaardigd uit aluminium. Het horloge heeft een zwarte wijzerplaat, een saffier langs beide kanten anti-reflectie behandeld.

Het binnenwerk, de motor van het horloge  is een quartz chronograaf en heeft een gemiddeld gangreserve van 2 jaren.

De TAG Heuer Formula 1 wordt geleverd met een originele TAG Heuer Senna Edition box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van TAG Heuer, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit TAG Heuer horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een TAG Heuer service center We zullen uw TAG Heuer horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

 

Meer over Tag Heuer

'Time never stops, why should we?'

Jack Heuer

Edouard Heuer is de pionier van de geschiedenis van het Zwitsers horloge merk TAG Heuer dat start in 1860. Hij opent een eerste horlogeatelier in Saint Imier. In 1887 wordt het oscilating pinoin uitgevonden, wat tot op vandaag het cruciaal onderdeel is van de chronograaf. 

Verder in de tijd worden meer mijlpalen gerealiseerd, zoals daar zijn; ontwikkeling van de eerste 12u klok in het dashbord van een auto, de eerste 1/100 handchronograaf, het eerste Zwitsers horloge in de ruimte...

Jack Heuer zet deze rol als pionier verder. Hij realiseert in 1963 het eerste Carrera model, natuurlijk geïnspireerd door de auto races en ontwikkeld voor de professionele auto piloten. De volgende belangrijke stappen in de geschiedenis van TAG Heuer zijn het ontwikkelen van de Calibre 11, te vinden in het model Monaco, zoals Steve McQueen in 1971 tijdens de film Le Mans. Dichter in de tijd heeft TAG Heuer het eerste horloge ontwerpen dat aangedreven wordt met riemen, in het model Monaco V4, later wordt een prijs gewonnen op het prestigieuze Geneva Watchmaking Grand Prix met het horloge de Mikrogirder.  

Maar er is een nieuw tijdperk aangebroken. De SmartWatch heeft zijn intrede genomen. TAG Heuer heeft hiervoor het horloge ontwikkeld, samen met Intel en Samsung: the TAG Heuer Connected.

Dit zijn de families van horloge merk TAG Heuer:

We beschikken met onze zaak over een certified TAG Heuer herstelatelier. U kan steeds vrijblijvend het TAG Heuer horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud, of voor een volledige revisie van het gangwerk.

Heeft u verder vragen over horloge merken, kan u steeds contact opnemen met onze zaak. Bekijk snel het aanbod kwalitatieve horloge merken en bijzondere horloge merken bij Clem Vercammen. 

Bekijk alle horloges van Tag Heuer