Horloge Breitling Navitimer 01 46 RB012721/BD10 Limited edition

  • Navitimer 01 46 Rose Gold
Uitverkocht
MerkBreitling
CollectieLimited Edition
ReferentieRB012721/BD10/442X
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum - Manufacture
WijzerplaatZwart
HorlogekastRoségoud 18 karaat
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter46 mm
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart
Garantie5 jaar

Het Breitling horloge Navitimer 01 46 in rosé goud 18 karaat is een gelimiteerd horloge van slechts 200 stuks. Deze gouden Navitimer heeft een kastdiameter van 46 mm, saffier glas ontspiegeld langs beide kanten, en is vervaardigd uit een 18 karaat rosé gouden kast. Het horloge wordt geleverd met een band naar keuze; croco of kalfsleder band, 18 karaat Navitimer band.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber manufacture Breitling 01, een mouvement gebouwd in eigen atelier, in het befaamde Breitling Chronométrie in La Chaux-de-Fonds, en heeft een gemiddeld gangreserve van 70 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Navitimer 01 46 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling