Horloge Breitling Superocean Chronograph Héritage 46 A1332024/B908 met croco leder band

  • Superocean Chronograph Héritage
Uitverkocht
MerkBreitling
CollectieSuperocean Héritage
ReferentieA1332024/B908/761P
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid200 Meter
Kastdiameter46 mm
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Het Breitling horloge Superocean Héritage chronographe 46 met de referentie A1332024 is een elegant chronograaf duikhorloge van 200 meter water resistant. Het design vindt zijn oorsprong in de jaren 1950 en combineert het sportieve met het elegante perfect. Deze Breitling Héritage chronograaf is ook verkrijgbaar op een kastdiameter van 44 mm. Dit automatisch Breitling horloge heeft een kastdiameter van 46 mm en kan gedragen worden door een sportieve geklede man. Het Breitling horloge wordt geleverd op een polsband naar keuze; leder, rubber Diver Pro, Ocean Racer, Ocean Classic staal band. De wijzerplaat is zwart, maar ook andere kleuren zijn mogelijk.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber Breitling 13, en heeft een gemiddeld gangreserve 42 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Breitling Superocean Héritage Chronographe 46 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Dit horloge is verkrijgbaar vanaf een prijs van €4800 met een kalfsleder band, tot €5310 met een Ocean Classic staal band.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling